Mall of Tripla avaa ovensa torstaina 17.10.

Mall of Tripla, pysäköintilaitos ja uusi Pasilan asema avautuvat Helsingissä. Suurhankkeemme rakentaminen jatkuu hotellin, toimistojen ja asuntojen osalta.

Helsingin Pasilaan rakentuva Tripla on YIT:n historian suurin yksittäinen hanke, kokonaisarvoltaan lähes puolitoista miljardia euroa.

Hanke koostuu Mall of Tripla -kauppakeskuksen, pysäköintilaitoksen, toimistojen, hotellin, asuntojen sekä Pasilan uuden aseman rakentamisesta.

Huomenna torstaina, 17.10. avautuvat Mall of Tripla, pysäköintilaitos sekä Pasilan uusi asema. Triplan rakentaminen jatkuu kuitenkin edelleen hotellin, toimistojen ja asuntojen osalta. Tripla on kokonaisuudessaan valmis syksyllä 2020.

Triplan sydämeksi rakennettu Mall of Tripla on 250 liiketilallaan Suomen ja Pohjoismaiden suurin kauppakeskus, joka tarjoaa laajojen myymälä- ja ravintolapalveluiden lisäksi paljon uudenlaista kulttuuritoimintaa ja elämyksiä.

MallOfTripla_YIT(6) pieni.jpg

Keski-Pasilan keskukseksi noussut Tripla on laajan palvelutarjontansa ja erinomaisten kulkuyhteyksiensä ansiosta käynnistänyt myös sitä ympäröivien alueiden kehittämisen.

Meille YIT:llä Triplan suunnittelu ja rakentaminen on tuonut etenkin arvokasta osaamispääomaa. 

”Triplan myötä YIT on ottanut harppauksen rakennusyhtiöstä kaupunkikehittäjäksi. Valtavassa hybridikohteessa olemme saaneet yhdistää monipuolisesti kaikkea osaamistamme aina hankekehityksestä toteuttamiseen ja omistamiseen yhdessä kumppaneidemme kanssa”, toteaa toimitusjohtajamme Kari Kauniskangas.

Samaan aikaan kun Triplaa on rakennettu, Helsingin kaupunki on panostanut merkittävästi Pasilan katuihin ja liikennejärjestelyihin ja Väylävirasto rakentanut läntisen lisäraiteen sujuvoittamaan junaliikennettä.

”Ympäröivät työmaat ja vaativa rataympäristö ovat luoneet Triplan rakentamiselle omat haasteensa. Sidosryhmien kanssa tehty yhteistyö on ollut todella tiivistä ja hyvää”, kertoo Triplan hankejohtaja Tapio Salo.

Mall of Tripla on toteutettu yhteisyrityksenä, jonka omistajina ovat YIT, Ilmarinen, Conficap ja Fennia. Liiketiloista on kauppakeskuksen avautuessa vuokrattu 96 prosenttia.

tutustu mall of Triplaan!

Koti Triplasta? Löydät lisätietoja sivuiltamme

Lisätietoja YIT:n toimitilaratkaisuista