Henkilöstöpalveluyritys Eezy vuokralaiseksi Pasilan Maistraatinportin toimistotaloon

YIT on allekirjoittanut vuokrasopimuksen Eezy Oyj:n toimintojen sijoittumisesta Helsingin Länsi-Pasilassa sijaitsevaan Maistraatinportin toimistotaloon, joka peruskorjataan kokonaisuudessaan julkisivua myöten. Eezyn pääkonttorin nykyiset toiminnot siirtyvät Maistraatinportin uusiin noin 4 130 m2 moderneihin tiloihin peruskorjauksen valmistuttua syyskuussa 2023.

Maistraatinportti on vuonna 1987 valmistunut Pasilan lehtitalo, jonka persoonallinen alkuperäisarkkitehtuuri on Ismo Valjakan käsialaa. Rakennuksen suunnittelun lähtökohtana on ollut luoda käyttäjilleen innostava työympäristö, jolla on luovuuteen kannustava ilmapiiri ja oma identiteetti. Suunnittelun tulokset näkyvät käytännössä kauniisti kaartuvina seinäminä, huimina välikuiluina, valopihoina ja pieninä yllättävinä parvekkeina. Peruskorjatut tilat tulevat tukemaan uuden ajan hybridityön vaatimuksia muun muassa tuomalla tiloihin muunneltavuutta, uutta tekniikkaa, parantamalla kiinteistöturvallisuutta, käytettävyyttä ja ylläpitoa. 

"Maistraatinportin sijainti on loistava sekä kulkuyhteyksien että meidän valtavien henkilövirtojen hoitamiseen. Tässä lokaatiossa pystymme palvelemaan todella hyvin osaajiamme ja tekemään paikasta erinomaisen kohtaamispisteen. Maistraatinportin modernit työtilat tukevat erinomaisesti työn tekemisen hybridimallia. Saamme ensiluokkaiset yhdessä toimimisen tilat etätyön rinnalle. Tämä on yhdistelmänä erinomainen ratkaisu. Haluamme, että meillä on yhteisö, jossa on hyvä olla", kommentoi Eezyn toimitusjohtaja Sami Asikainen.

”Eezy saa Maistraatinportista ainutlaatuisen valoisat ja modernisoidut tilat omalla sisäänkäynnillä. Vuokrasopimuksen tekeminen, yli vuosi ennen peruskorjauksen ja tilojen valmistumista, antaa vuokralaiselle parhaat mahdollisuudet suunnitella toimitiloistaan tarpeisiinsa sopivat ja omannäköiset. Maistraatinportin sijainti on erinomainen ja se kiinnostaa yrityksiä. Todennäköisimmin vielä vapaana olevista tiloista parhaat menevät nopeasti.”, sanoo myyntijohtaja Tuula Klemetti YIT:ltä. 

Maistraatinportti on YIT:n kehittämän Triplan vieressä sijaitseva toimistokiinteistö, johon tulee yhteensä noin 12 200 m2 vuokrattavaa toimistotilaa. Peruskorjaus tehdään kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti ja suunnittelussa vähäpäästöisyys on otettu huomioon niin rakennusmateriaaleissa, eristyksessä, lämmityksessä kuin kiinteistön elinkaaren aikaisessa ylläpidossa. Korjausrakentamisen tavoitteena on saavuttaa 30 % alhaisempi hiilijalanjälki lähtötilanteeseen verrattuna. Rakennukselle haetaan LEED Gold-tason sertifikaattia. 

Lue lisää: 
Maistraatinportti – unelmien sijainti kaupungin sykkeessä Pasilassa | YIT.fi