Harjoittelijasta huippuosaajaksi – tarjolla tuhat mahdollisuutta

Kesätyö- ja harjoittelijahakumme on parhaillaan käynnissä. Hae mukaan, tarjolla on tuhat kesätyö- ja harjoittelupaikkaa erilaisissa työmaatehtävissä, kalustopalveluissa ja toimistolla sekä liiketoiminnan tukitoiminnoissa, kuten taloudessa ja viestinnässä.

Harjoittelija voi YIT:llä kulkea opintojensa aikana polun ensimmäisen vuoden haalariharjoittelusta työnjohtoharjoitteluun tai hankinnan ja liiketoiminnan kehityksen tehtäviin ja lopulta valmistumisen kautta mahdolliseen vakituiseen työpaikkaan.

Harjoittelijapolun kautta YIT:läiseksi kasvanut ammattilainen tulee osaksi kulttuuriamme ja toimintatapaamme. Työyhteisöstä  saa voimaa, sujuvuutta työhön ja hyvää oloa työpäiviin.

”YIT:llä kuunnellaan työntekijöitä ja omia toiveita työtehtävien suhteen ja työkaverit ovat ihan huippuja”, toteaa Sanna Törrönen, Savonia-ammattikorkeakoulun talonrakennustuotannon opiskelija, kahden kesän YIT-kokemuksella.

Hyvä kokemus sitouttaa alalle ja antaa eväitä eteenpäin

Vuoden 2018 aikana YIT:llä on työskennellyt yli 1000 harjoittelijaa monipuolisissa työmaa- ja muissa tehtävissä. Tarvitsemme nyt ja tulevaisuudessa parhaat ammattilaiset ja harjoittelijoiden joukosta löydämme merkittävän osan tulevaisuuden osaajista.

”Rakennusala on aika huikea, kun itse pääsee näkemään sen, miten meidän ympärillä olevat rakennukset on tehty ja mitä ne oikeasti sisältävät”, toteaa YIT:llä kaksi vuotta harjoittelussa ollut Julius Setälä, Tampereen ammattikorkeakoulun rakennustuotannon opiskelija.

”Viime kesänä opin enimmäkseen johtamistaitoja ja sitä, mitä se parhaimmillaan voi olla. Esimerkiksi kuinka kohdata ja johtaa erilaisia ihmisiä työmailla, jatkaa Julius.

Hyvä kokemus työelämästä on kullan arvoista sekä opiskelijalle että työnantajalle. Kysymme vuosittain harjoittelijoiltamme, kuinka onnistuimme. 95 % vastanneista haluaisi työskennellä YIT:llä jatkossakin ja 97 % on valmis suosittelemaan meitä työnantajana tutuilleen.

Haku harjoittelupaikkoihin ja kesätöihin sekä YIT Opintoihin on nyt auki:
 
Hae mukaan