Fiksu toimisto -suunnitelmalle haetaan kehittämisvarausta

Tavoitteenamme on kehittää Kalasataman rantakortteliin kansainvälisesti kiinnostava tulevaisuuden fiksun toimiston esimerkkihanke.

YIT hakee kehittämisvarausta Kalasataman alueelle tulevan Fiksu toimisto -kärkihankkeen suunnitteluun. Tavoitteena on kehittää Kalasataman rantakortteliin kansainvälisesti kiinnostava tulevaisuuden fiksun toimiston esimerkkihanke.

Helsingin strategiassa tavoitteena on olla maailman parhaiten digitalisaatiota hyödyntävä kaupunki. Tavoitteena on kehittää kaupunkia alustana kokeiluille ja uutta luovalle elinkeinotoiminnalle. Fiksu Kalasatama on kehitetty innovaatioalustaksi ja Helsingin älykkäimmäksi kaupunginosaksi. Fiksu toimisto -hanke toteuttaa Helsingin strategiaa hyödyntäen uusimpia teknologisia innovaatioita.

Fiksu toimisto -hankkeen tavoitteena on myös toteuttaa Hiilineutraali Helsinki 2035 -toimenpideohjelmaa ja löytää hiilineutraaleja ja energiatehokkaita ratkaisuja muun muassa tehokkaan tilankäytön ja muuntojoustavuuden kautta.

"Fiksu toimisto -hanke täydentää erittäin hyvin Fiksu Kalasatama -alueen kokonaisuutta. Fiksu Kalasatama -alusta soveltuu hankkeen kehittämiseksi sekä ratkaisujen ja innovaatioiden kokeiluihin. Toivotamme hankkeen tervetulleeksi alueelle ja olemme erittäin motivoituneita etsimään yhdessä työryhmän kanssa energiaälykkään ja fiksun toimiston ratkaisuja", sanoo Kerkko Vanhanen, Forum Virium Helsingin ohjelmajohtaja.

Lue lehdistötiedote

tutustu toimitilaratkaisuihimme