Sähköinen asuntokauppa on turvallista myös korona-aikana

YIT on panostanut viime vuosina sähköisen asuntokaupan kehittämiseen.

Digitaaliset työkalut ja viestintävälineet ovat nousseet arvoon arvaamattomaan koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan aikana – näin myös asuntokaupassa.

Me olemme panostaneet viime vuosina sähköisen asuntokaupan kehittämiseen ja tällä hetkellä YIT Kodin osto ja vuokraus onnistuvat käytännössä kotisohvalla istuen.

Sähköinen asuntokauppa_YIT.jpg

Aluksi asiakas voi tutustua myynnissä ja vuokrattavissa oleviin asuntoihin ja niiden pohjakuviin, hintoihin sekä havainnekuviin helposti YIT:n verkkosivuilla, joiden kautta hän saa myös myös chat-, sähköposti- tai puhelinyhteyden asuntomyyntiin. Poikkeustilan aikana sivuilla hyödynnetään aiempaa runsaammin asuntomyynnin videoesittelyjä. (Esimerkki esittelystä)

”Jos asiakasta kiinnostava uudisasunto on jo muuttovalmis, voi asiakas halutessaan kuitenkin sopia yksityisestä asuntoesittelystä, joka toteutetaan poikkeustilan aikana turvallisesti ilman kättelyä tai paperiesitteitä”, YIT:n markkinointijohtaja Eeva Hirvijärvi kertoo.

Asunnon varaaminen onnistuu verkkosivujen kautta.

”Sähköinen asuntojen varaaminen on otettu meillä käyttöön asuntokaupassa asteittain viimeisen vuoden aikana. Tällä hetkellä lähes kaikki varaukset Suomessa tehdään verkkosivujen kautta. Näin siitä huolimatta, että tarjoamme edelleen mahdollisuutta varata asunnon puhelimitse."

Kauppakirjat tai vuokrasopimukset allekirjoitetaan sähköisesti. Asuntokaupat tehtyään asiakas saa välittömästi tunnukset digitaaliseen YIT Plus -kanavaan, jossa hän voi seurata uudisasuntonsa rakentumista. YIT Plus Studiossa asiakas pääsee valitsemaan sisustusmateriaalit tulevaan kotiinsa.

YIT Plus on tärkeä paikka YIT Kotien asukkaille myös asunnon valmistumisen jälkeen. Palvelusta asiakas löytää mm. kaikki kotiinsa liittyvät tärkeät dokumentit ja YIT Plus palvelutorin kautta hän voi tilata erilaisia asumisen palveluita suoraan kotiinsa.

Koronavirus vaikuttaa seuraavien viikkojen aikana laajasti koko maailmaan. YIT:n työmaat ovat toistaiseksi kuitenkin toiminnassa normaalisti.

Teemme kaikkemme turvataksemme toisemme, asiakkaamme, yhteistyökumppanimme sekä sidosryhmämme ja etsimme yhteistyössä kumppaneidemme kanssa ratkaisuja minimoidaksemme tilanteen mahdollisesti aiheuttamat vahingot tai viivästykset.

Yhdessä koronavirusta vastaan niin työmailla kuin konttoreilla

Myytävät asunnot

Vuokra-asunnot