Arvostele mun naapurusto -sarjassa YIT:n Naapurioppaat pisteyttävät toistensa naapurustot eri osa-alueiden mukaan

Osallistu kyselyyn verkkosivuillamme ja arvostele myös oma naapurustosi.

Neljä naapurustoa, neljä Naapuriopasta, neljä vierailua sekä arvostelukohdetta ja yksi voittaja.

YIT:n verkkosivuilla osoitteessa 
https://www.yit.fi/asunnot/naapurioppaat/arvostele-mun-naapurusto on tänään 12. syyskuuta käynnistynyt Arvostele mun naapurusto -sarja, jossa Tero Konepajalta, Kirsti ja Erkki Järvenpään Pajalasta, Tuire Lauttasaaresta ja Siru Kruunuvuorenrannasta arvostelevat toistensa naapurustot eri osa-alueiden mukaan.

Millaisia helmiä naapurustojen kätköistä löytyy? Millä naapurustolla on persoonallisin kantakuppila? Ja mikä naapurusto vie lopulta parhaan naapuruston tittelin?

Voit seurata sarjaa joko verkkosivuillamme tai YIT Kodin Facebook -sivuilla.
Uudet jaksot ilmestyvät verkkoon 12.9. (Helsingin Konepaja), 19.9. (Järvenpään Pajala), 26.9. (Helsingin Lauttasaari) ja 3.10. (Helsingin Kruunuvuorenranta).

Samaan aikaan Arvostele mun naapurusto -sarjan kanssa verkkosivuillamme https://www.yit.fi/asunnot/naapurioppaat/arvostele-mun-naapurusto avautuu myös kysely, jossa sinä pääset kertomaan naapurustostasi ja arvioimaan sen eri osa-alueet. Arvomme kyselyyn vastanneiden kesken Moccamaster Cup-one -kahvinkeittimen. (Arvo 199,00 euroa).

Naapurioppaita auttamisen halusta

Naapurioppaat ovat YIT Kotien aitoja asukkaita, jotka jakavat kokemuksiaan ja vastaavat niin kodin ostamiseen, rakentamiseen kuin naapuruston arkeen liittyviin kysymyksiin.

”Naapurioppaat-palvelu lanseerattiin vuoden 2016 alussa. Tällä hetkellä naapurioppaita on jo 17 paikkakunnalla valmiina auttamaan ja opastamaan uuden kodin etsijöitä. Naapurioppaat toimivat tehtävässään palkatta, vapaaehtoisina, puhtaasta auttamisenhalusta”, kertoo YIT:n markkinointijohtaja Eeva Hirvijärvi.

Naapurioppaisiin voi ottaa yhteyttä suoraan, mutta verkkosivuillemme on myös kerätty Naapurioppailta usein kysyttyjä kysymyksiä.

Voit tutustua Naapurioppaisiin TÄÄLLÄ.

”Koska Naapurioppaat tuntevat asuinalueensa niin perin pohjin, saa heiltä hyviä vinkkejä siihen, miten arki naapurustossa sujuisi, jos muuttaisi itse alueelle. Nyt Arvostele mun naapurusto -sarjan ansiosta vinkeistä saa nauttia entistäkin laajempi yleisö”, Hirvijärvi toteaa tyytyväisenä.