Paikalliset sivut:
YIT Group

Magneetti

Jännekatu 1, 20760 Kaarina

Liiketila
400 - 2500

Muuttovalmis

Antaudu Piispanristin Magneetin vetovoimaan

Piispanristin Magneetista kasvaa kauppakeskus, joka tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita palveluja esimerkiksi kodin- ja vapaa-ajan tarpeisiin. Jo tällä hetkellä alueen asiakasvirta on vuolasta, sillä siellä toimivat Tarjoustalo, Sportia sekä aivan alueen vieressä Prisma ja Biltema. Piispanristi onkin viime vuosina kasvanut kohisten. Magneetin lähelle on tälläkin hetkellä suunnitteilla uusia ja viihtyisiä asuinalueita. Tuore kauppakeskus nousee sinne, missä ihmiset jo ovat, paikkaan, joka on lähtökohtaisesti vilkas ja vireä. Valmistuessaan Magneetin kokonaislaajuus tulee olemaan. n. 8 000 m².

Lue lisää

Hankkeen tiedot

Hankkeen nimi
Magneetti kauppakeskus - vaihe 3
Kokonaispinta-ala
8000
Sijainti
Piispanristi on vilkas asuinalue, joka kasvaa jatkuvasti. Aivan Piispanristin Magneetin viereen on suunnitteilla uusia asuinalueita. Nykyiselläänkin asiakasvirrat ovat jo suuria ja piispanristin Magneetti vahvistaa tätä kehitystä. Keskeisen sijaintinsa takia Piispanristin kautta kulkee päivittäin myös merkittävä määrä muuta liikennettä, kuten työmatkalaisia. Turusta muutaman minuutin ajomatkan päässä sijaitseva Piispanristi on houkutteleva vaihtoehto ostosreissuille. Sinne pääsee useampaakin isoa tietä helposti niin Turusta kuin naapurikunnistakin - eikä unohtaa toki sovi 22 000 kaarinalaisen ostovoimaa. Magneetti on kulkuyhteyksiensäkin ansiosta nimensä mukainen - tervetuloa tutustumaan!
Kulkuyhteydet
Piispanristin Magneetti on nimensä veroinen myös liikenneyhteyksien näkökulmasta. Turusta sinne pääsee muutamassa minuutissa sekä moottoritietä että Uudenmaantietä pitkin. Ohikulkutien kautta Piispanristi on helposti lähestyttävä myös naapurikunnista. Paraisten suunnalta tuleville Piisparistin sijainti on loistava. Noin 400 parkkipaikkaa takaavat, että ostokset sujuvat joustavasti ja miellyttävästi.
Autopaikkojen lisätiedot
Noin 400 parkkipaikkaa takaavat, että ostokset sujuvat joustavasti ja miellyttävästi.

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen [email protected]

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen [email protected]

Sulje
Sulje