Hybridityö

Hybridityö

Suunnannäyttäjänä työn murroksessa

Uuden työn tila -raportin kansikuva

Käynnistimme yhdessä The NextGen Project -osaajaverkoston kanssa YIT NextGen Hybrid Work Lab -projektin, johon haimme 30 nuorta osaajaa innovoimaan tulevaisuuden työn teemojen parissa. Pääteemana oli hybridityö, jota tarkasteltiin teknologian, ihmisten ja tilojen näkökulmista. Hybrid Work Lab on yhdistelmä luentoja, ryhmätöitä ja keskusteluja yhdessä muiden inspiroivien muutoksentekijöiden kanssa.

Miten johtaa hybriditiimejä? Miten elvyttää perinteiset toimistotilat hybridityön aikaan? Millaisia ovat hybridityön visionääriset ja älykkäät teknologiaratkaisut? Muun muassa näihin kysymyksiin projektissa pyrittiin löytämään konkreettisia ratkaisuja.

Miten johtaa hybridityötä?
Lataa raportti

Miten johtaa ihmisiä, kun tietotyötä tehdään osittain toimistoilla ja osittain kotoa käsin? Miten valjastaa toimintatavat, tilat ja teknologiat tukemaan työntekijöiden hyvinvointia ja samalla mahdollistaa sujuva liiketoiminta?

Koostimme yhdessä The NextGen Projectin ja Microsoftin kanssa
Hybridityön johtaminen: Viisi oppia johdolle -raportin,
jota on täydennetty yritysmaailman asiantuntijoiden ja seuraavan sukupolven johtajien näkemyksillä.

Julkaisun tavoitteena on antaa johtajille tiivis tietopaketti kestävien hybridityökäytäntöjen ja -prosessien kehittämisestä.

Lataa raportti tästä