Tapiolan Tuultenristi

Suunnitteilla
Toimistotilaa

370 - 4 200

Liiketilaa

120 - 690

Lisätiedot

Tuultenristi – toimisto- ja palvelutilaa Tapiolan uuteen upeaan keskustaan!

Tapiolan Tuultenristiin valmistuu uuden asuinkorttelin lisäksi yhteensä 4 200 m² toimisto- ja palvelutilaa. Toimitilat valmistuvat toisessa rakennusvaiheessa vuonna 2023 ja sijoittuvat alueen näkyvimmälle paikalle lännestä päin lähestyttäessä. Tuultenristiin on erittäin hyvät liikenneyhteydet niin joukkoliikenteen kuin autoilun ja pysäköinnin kannalta. Kauppakeskus AINOA sijaitsee aivan Tuultenristin vieressä ja kauppakeskuksen päälle valmistuneen Kirjokannen myötä alueen asukasluku on kasvanut voimakkaasti viime vuosina.

Hankkeen tiedot

Hankkeen nimi
Tapiolan Tuultenristi
Sijainti
Tapiola on Suur-Tapiolan keskus ja yksi suurimmista Espoon aluekeskuksista. Tapiola on Espoon merkittävin kulttuurin, tieteen ja liike-elämän keskittymä. Suoraan Tapiolan metroasemalta avautuva vilkas alue muodostaa Suomen suurimman yhtenäisen kävelykeskustan. Länsimetron ja uuden bussiterminaalin myötä Tapiolan joukkoliikenteen yhteydet ovat nykyään entistä paremmat.
Lähipalvelut
Tapiolan kompaktissa keskustassa on mukava shoppailla, sillä kaikki palvelut sijaitsevat kätevästi lähellä toisiaan. Alueelta löytyvät niin laadukkaat ruokakaupat ja tunnetut kauppaketjut kuin erikoisliikkeet. Tapiolan Tuultenristissä kauppakeskus Ainoan palvelut ovat aivan nurkan takana.
Kulkuyhteydet
Metro kulkee kahdella linjalla, joista molemmat pysähtyvät Tapiolassa. Kaikki Tapiolan kautta kulkevat tai sinne päättyvät bussilinjat käyttävät uutta bussiterminaalia, joka sijaitsee Merituulentiellä metroaseman yhteydessä. Lisäksi alueen eteläpuolella kulkee keskeinen kevyen liikenteen väylä ja myös uusia pyöräily- ja kävelyteitä on suunnitteilla.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Ole ystävällinen ja täytä lomake, niin olemme sinuun pian yhteydessä.