Tapiolan Tuultenristi

Muuttovalmis
Vuokrattavana
Toimistotilaa

166 - 1 270

Liiketilaa

233

Lisätiedot

Tuultenristi – toimisto- ja palvelutilaa Tapiolan näköalapaikalla!

Tapiolan Tuultenristiin on valmistunut uuden asuinkorttelin lisäksi yhteensä noin 4200 m² toimisto- ja palvelutilaa. Tuultenristin vuokralaisia ovat mm. Helsingin Seudun Osuuspankki, Uudenmaan Martat, Tech Mahindra sekä HOK-Elannon Hautaus- ja lakipalvelut. Ensimmäiseen kerrokseen avautuu Tapiolan Klubi -ravintola kesällä 2024.

Tuultenristissä on vielä tilaa muutamalle vuokralaiselle. Ensimmäisen kerroksen 233 neliön tila sopii liike-, palvelu- tai toimistotilaksi. Neljännessä kerroksessa on vapaana n. 740 neliön toimistotila, joka on jaettavissa kahdelle käyttäjälle sekä 5. kerroksen avara kattohuoneisto n. 530 m² upeilla näkymillä, joka sekin on jaettavissa kahdelle käyttäjälle alkaen 166 m².

Toimitilat sijoittuvat alueen näkyvimmälle paikalle lännestä päin lähestyttäessä. Tuultenristiin on erittäin hyvät liikenneyhteydet niin joukkoliikenteen kuin autoilun ja pysäköinnin kannalta. Kauppakeskus AINOA sijaitsee aivan Tuultenristin vieressä ja kauppakeskuksen päälle valmistuneen Kirjokannen myötä alueen asukasluku on kasvanut voimakkaasti viime vuosina.

Tilaesittely

Hankkeen tiedot

Hankkeen nimi
Tapiolan Tuultenristi
Sijainti
Tapiola on Suur-Tapiolan keskus ja yksi suurimmista Espoon aluekeskuksista. Tapiola on Espoon merkittävin kulttuurin, tieteen ja liike-elämän keskittymä. Suoraan Tapiolan metroasemalta avautuva vilkas alue muodostaa Suomen suurimman yhtenäisen kävelykeskustan. Länsimetron ja uuden bussiterminaalin myötä Tapiolan joukkoliikenteen yhteydet ovat nykyään entistä paremmat.
Lähipalvelut
Tapiolan kompaktissa keskustassa on mukava shoppailla, sillä kaikki palvelut sijaitsevat kätevästi lähellä toisiaan. Alueelta löytyvät niin laadukkaat ruokakaupat ja tunnetut kauppaketjut kuin erikoisliikkeet. Tapiolan Tuultenristissä kauppakeskus Ainoan palvelut ovat aivan nurkan takana.
Kulkuyhteydet
Metro kulkee kahdella linjalla, joista molemmat pysähtyvät Tapiolassa. Kaikki Tapiolan kautta kulkevat tai sinne päättyvät bussilinjat käyttävät uutta bussiterminaalia, joka sijaitsee Merituulentiellä metroaseman yhteydessä. Lisäksi alueen eteläpuolella kulkee keskeinen kevyen liikenteen väylä ja myös uusia pyöräily- ja kävelyteitä on suunnitteilla.
  • Tämäkin kohde rakennetaan vastuullisesti.

    Lue lisää

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Ole ystävällinen ja täytä lomake, niin olemme sinuun pian yhteydessä.