Tulevaisuuden työ

Julkaisemme Tulevaisuuden työ -sivuillamme mielenkiintoisia juttuja tulevaisuuden työympäristöön, työkulttuurin muutokseen ja toimitiloihin liittyen. Avaamme keskusteluja ajankohtaisista tulevaisuuden työhön liittyvistä aiheista kuten digitalisaatiosta uudenlaisten työtapojen mahdollistajana ja uusista työn tekemisen malleista. Tuomme esiin kiinnostavia ideoita ja ilmiöitä sekä organisaatioiden että työntekijöiden näkökulmista, ja pureudumme erilaisiin tulevaisuuden työtä käsitteleviin tutkimuksiin. Toivomme juttujemme herättävän mielenkiintoa ja lisäävän keskustelua siitä, miten työympäristöjä kehittämällä voidaan työn tekemisestä saada mielekkäämpää ja työpaikoista viihtyisämpiä.

Kaikki Tulevaisuuden työ -artikkelimme

Meillä YIT:llä on vahva kokemus toimitilojen rakentamisesta, kehittämisestä ja korjaamisesta kaupungeissa. Työntekemisen murros luo uusia vaatimuksia työtiloille ja etenkin joustavampien ja helposti muunneltavien tilojen merkitys kasvaa. Me olemme kiinnostuneita kehittämään toimintatapojamme ja rakentamaan entistäkin käyttäjälähtöisempiä ja kestävämpiä toimitilaratkaisuja.

Me rakennamme ja korjaamme tällä hetkellä lukuisia toimitiloja ympäri Suomea. Voit lukea alla olevista linkeistä lisää muutamista viimeaikaisista hankkeistamme.

Tuula Klemetti
Toimitilojen vuokratarjouspyynnöt ja toimistojen vuokraus
Petra Karimies
Asiakaspäällikkö, Toimistot

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle.

Sulje
Sulje
Lähetetään...