Tulevaisuuden työ

Tulevaisuuden työ


Miten hybridityötä johdetaan?
Lataa ilmainen tutkimusraportti
 

Miltä näyttää tulevaisuuden työpaikka?

Miten digitalisaatio vaikuttaa tulevaisuuden työhön? Miten työpaikan viihtyvyyttä ja työntekijöiden tehokkuutta voidaan parantaa? Mitä paikkariippumattomuus tarkoittaa käytännössä?

Työntekemisen murros luo uusia vaatimuksia työtiloille ja etenkin joustavampien ja helposti muunneltavien tilojen merkitys kasvaa. Meillä YIT:llä on vahva kokemus toimitilojen rakentamisesta, kehittämisestä ja korjaamisesta kaupungeissa. Haluamme tarjota käyttäjälähtöisiä ja kestäviä toimitilaratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin.

Julkaisemme Tulevaisuuden työ -sivuillamme mielenkiintoisia juttuja tulevaisuuden työympäristöön, työkulttuurin muutokseen ja toimitiloihin liittyen. Avaamme keskusteluja ajankohtaisista tulevaisuuden työhön liittyvistä aiheista kuten digitalisaatiosta uudenlaisten työtapojen mahdollistajana ja uusista työn tekemisen malleista. Tuomme esiin kiinnostavia ideoita ja ilmiöitä sekä organisaatioiden että työntekijöiden näkökulmista, ja pureudumme erilaisiin tulevaisuuden työtä käsitteleviin tutkimuksiin.

Toivomme juttujemme herättävän mielenkiintoa ja lisäävän keskustelua siitä, miten työympäristöjä kehittämällä voidaan työn tekemisestä saada mielekkäämpää ja työpaikoista viihtyisämpiä.

Näytä lisää 8/34