Keilaniemenrannasta kasvaa koko alueen palveluiden keskus Espooseen.

Keilaniemenranta on tuleva Espoon kaupunginosa, joka on elävä, merellinen ja monipuolinen. Alueelle on suunnitteilla hotelli, päiväkoti, ravintoloita ja kahviloita, liikunta- ja hyvinvointipalveluita, päivittäistavarakauppa sekä paljon muita arjen palveluita.

Eloisa kaupunkielämä, merinäkymät ja kaunis luonto tekevät kaupunginosasta ainutlaatuisen paikan asua. Suunnittelemme Keilaniemenrantaan kahta asuintaloa, joiden kodeista avautuu upea merimaisema.

Keilaniemenranta vastaa myös vaativan työelämän tarpeisiin: se tarjoaa modernit ja muunneltavat toimitilat, hulppeat maisemat ja metroyhteyden toimiston etuovelle. Alueella sijaitsee myös tulevan Raide-Jokerin pääteasema.

Valmiita kohteita

Accountor Towerin  peruskorjaus aloitti laajemman Keilaniemenrannan hankkeen, jossa alueesta uudistetaan uusi elävä kaupunginosa. Alueelle on toteutettu myös keskusaukio paviljonkeineen, ravintoloineen ja leikkipaikkoineen. Tornin jalustaan on toteutettu myös päivittäistavarakauppa ja muita arjen palveluita, sekä yläkertaan näköalaravintola.

Samalla tontilla oleva matalampi Keilalammen rakennus peruskorjattiin vuoden 2020 aikana. Sivuiltamme löydätte myös muut toimistomme Espoossa.

Lue lisää Keilaniemenrannasta hankkeen omilta sivuilta

Tiedot

Projektin nimi
Keilaniemenranta
Asiakas
Regenero
Kaupunki
Espoo
Maa
Suomi
Valmistumisvuosi
2025
Projektin status
Rakenteilla
Liiketoiminto
Kiinteistösijoittaminen