Etelä-Nummelan koulu- ja päiväkotikeskus, Vihti

Etelä-Nummelan koulu- ja päiväkotikeskukseen toteutetaan turvallinen ja eheä polku päiväkodista kouluun.

Rakennamme Vihtiin elinkaarimallilla Etelä-Nummelan koulun, jonne toteutamme tilat kymmenelle päiväkotiryhmälle ja kolmesarjaiselle alakoululle. Kokonaisuuteen kuuluvat myös ruotsinkielisen varhaiskasvatuksen sekä ruotsinkielisen koulun tilat.

Uusi koulu- ja päiväkotikeskus tulee kasvavalle Etelä-Nummelan alueelle, reilun kilometrin päähän tulevasta Vihti-Nummelan juna-asemasta. Tiloista tehdään kuntaisille arjen kohtaamispaikka, jonne keskitetään myös harrastustoiminnot ja nuorisotoimi. 120 kävijälle mitoitetun nuorisotoimen tilan kävijät voivat käyttää koulun maker-tilaa eli kädentaitojen opiskelun tiloja ja muitakin yhteisiä tiloja.

Moniin käyttötarkoituksiin muotoutuvat tilat tukevat oppimista ja yhteisöllisyyttä. Tilat on suunniteltu muunneltaviksi siten, että ne mahdollistavat hyvin niin paritiimitoiminnan varhaiskasvatuksessa, kuin erilaisten oppimisryhmien järjestelyn koulussa.

Energiatehokkuus ja hyvät sisäilmaolosuhteet ovat tärkeässä roolissa ja niissä hyödynnetään YIT:n Smart Building -ratkaisuja. Tiloissa hyödynnetään uusiutuvina energialähteinä maalämpöä (lämmitys ja jäähdytys) ja aurinkosähköä. Tiloihin tulee muun muassa tehokas lämmön talteenotto sekä energiatehokas led-valaistus.

Hanke toteutetaan elinkaarimallilla, jolloin huolehdimme suunnittelun ja rakentamisen lisäksi kiinteistön ylläpidosta, siivouksesta ja ulkoalueiden hoidosta kahdenkymmen vuoden ajan.

OPPILAITOSRAKENTAMINEN

LUE LISÄÄ ELINKAARIMALLISTA

OTA YHTEYTTÄ

Tiedot

Projektin nimi
Etelä-Nummelan koulu- ja päiväkotikeskus
Asiakas
Vihdin kunta
Kaupunki
Vihti
Maa
Suomi
Valmistumisvuosi
2023
Projektin status
Rakenteilla
Liiketoiminto
Toimitilat