Kuva: Lukkaroinen Arkkitehdit Oy

Etelä-Nummelan koulu- ja päiväkotikeskus

Nummela Skola och Daghemmet Aleksandra

 • Turvallinen ja eheä polku päiväkodista kouluun

  Rakennamme Vihtiin elinkaarimallilla Etelä-Nummelan koulun, jonne toteutamme tilat kymmenelle päiväkotiryhmälle ja kolmesarjaiselle alakoululle. Kokonaisuuteen kuuluvat myös ruotsinkielisen varhaiskasvatuksen sekä ruotsinkielisen koulun tilat. Uusi koulu- ja päiväkotikeskus tulee kasvavalle Etelä-Nummelan alueelle, reilun kilometrin päähän tulevasta Vihti-Nummelan juna-asemasta. Tiloista tehdään kuntaisille arjen kohtaamispaikka, jonne keskitetään myös harrastustoiminnot ja nuorisotoimi. 120 kävijälle mitoitetun nuorisotoimen tilan kävijät voivat käyttää koulun maker-tilaa eli kädentaitojen opiskelun tiloja ja muitakin yhteisiä tiloja. 

  Tilat noin 800 lapselle
  Tilat noin 800 lapselle

  Päiväkoti ja alakoulu

  Tiede-, taide- ja liikuntapihat
  Tiede-, taide- ja liikuntapihat

  Oppimisen ja liikkumisen mahdollistaja

  Viihtyisä ja toimiva kokonaisuus
  Viihtyisä ja toimiva kokonaisuus

  Aarjen kohtaamispaikka kuntalaisille

  Aikataulu

  Etelä-Nummelan koulu- ja päiväkotikeskuksen rakentamisen arvoitu aikakaulu.

     Lisätietoja hankkeesta

     Moniin käyttötarkoituksiin muotoutuvat tilat tukevat oppimista ja yhteisöllisyyttä. Tilat on suunniteltu muunneltaviksi siten, että ne mahdollistavat hyvin niin paritiimitoiminnan varhaiskasvatuksessa, kuin erilaisten oppimisryhmien järjestelyn koulussa. 

     Energiatehokkuus ja hyvät sisäilmaolosuhteet ovat tärkeässä roolissa ja niissä hyödynnetään YIT:n Smart Building -ratkaisuja. Tiloissa hyödynnetään uusiutuvina energialähteinä maalämpöä (lämmitys ja jäähdytys) ja aurinkosähköä. Tiloihin tulee muun muassa tehokas lämmön talteenotto sekä energiatehokas led-valaistus. 

     Hanke toteutetaan elinkaarimallilla, jolloin huolehdimme suunnittelun ja rakentamisen lisäksi kiinteistön ylläpidosta, siivouksesta ja ulkoalueiden hoidosta kahdenkymmen vuoden ajan. 

     Sijainti

     Etelä-Nummelan koulu- ja päiväkotikeskus

     Naaranpajuntie 19, 03100 Nummela

     Määränpää:

     Työmaatiedotteet

     Lue lisää

     Yhteystiedot

     Onko sinulla kysyttävää Etelä-Nummelan koulu- ja päiväkotikeskuksen rakennustöihin liittyen? Voit laittaa sähköpostia osoitteeseen tilapalvelu@vihti.fi