Uuden työn tila – mitä milleniaalit haluavat työelämältä?

Uuden työn tila – mitä milleniaalit haluavat työelämältä?

Lataa ilmainen tutkimusraportti uuden työn tilasta

Uuden työn tila -raportin kansikuva

Oletko ajatellut, että pian puolet maailman työvoimasta on milleniaaleja? Mitä se tarkoittaa työelämälle ja mitä milleniaalit haluavat työelämältä ja työympäristöltä? Miten nämä tulevaisuuden työntekijät saadaan palaamaan takaisin toimistolle vai saadaanko - onko perinteinen toimisto jo historiaa?​

Kysyimme yli tuhannelta milleniaalilta mitä he ajattelevat tulevaisuuden työstä, mitä he arvostavat ja millaisia odotuksia heillä on tulevaisuuden työympäristöille. Siitä syntyi Uuden työn tila / Next generation work -tutkimus.

Voit ladata maksuttoman ​Uuden työn tila –julkaisun alta!

Lataa raportti tästä

Uuden työn tila @ Workery+ virtuaalitapahtuman tallenne

Esittelimme Uuden työn tila -tutkimuksen tuloksia virtuaalitapahtumassa 25.5.2021. Kuuntele huippuasiantuntijoiden keskustelua työn tulevaisuuden teemoista, kuten työn merkityksellisyydestä tulevaisuuden osaajille, millainen on tulevaisuuden työpäivä sekä käytännön toiveita tulevaisuuden työlle. Lisäksi pääset seuraamaan milleniaalien työpäivää Mimmit sijoittaa -median Hannan ja Pian kanssa.

Katso myös tapahtumaan osallistuneiden asiantuntijoiden esittelyt alta!

Tutustu myös tulevaisuuden työtiloihin – Workery+ on uuden ajan joustava toimitila ja etätyöpiste, jossa yhdistyvät viihtyisyys ja huippuluokan palvelut.

Tutustu tästä

Voit katsoa tallenteen myös aihealuettain

Työn merkityksellisyys tulevaisuuden osaajille 

Keskustelemassa Samu Hannukkala, psykologi, Rosa Salmivuori, toimitusjohtaja, Helsinki Think Company, Kenneth Widell, Wärtsilän sisällä toimivan Smart Technology Hubin projektipäällikkö

Millainen on tulevaisuuden työpäivä - mitä milleniaalit odottavat? 

Keskustelemassa Ilkka Tomperi, Varman kiinteistösijoituksista vastaava johtaja, Hanna Reijonen, HR-ammattilainen

Käytännön toiveet tulevaisuuden
työlle

Keskustelemassa Jaakko Sahimaa, Psykologi, Anders Stenbäck, YIT:n Tarjoama ja palvelut -yksikönjohtaja


Tapahtuman puhujat

Markku Moilanen
Toimitusjohtaja, YIT

Markku Moilanen on YIT:n toimitusjohtaja. Markku on tehnyt laajan uran mm. Rambollin konsernijohdossa, jossa hän on vastannut Ramboll Groupin Pohjoismaiden, Iso-Britannian ja Yhdysvaltojen liiketoiminnasta vuodesta 2015 lähtien. Rambollilla hänen vastuualueensa liikevaihto vuonna 2019 oli noin 1,6 miljardia ja henkilöstön määrä noin 13 000. Tätä aiemmin hän on toiminut Ramboll Finland Oy:n toimitusjohtajana.

Jaakko Sahimaa
Työyhteisövalmentaja, organisaatiopsykologi, yrittäjä

Jaakko Sahimaa on organisaatiopsykologi, tutkija ja tietokirjailija. Hän on perehtynyt erityisesti työn merkityksellisyys -teemaan, joka on yksi milleniaalien keskuudessa pinnalla oleva tulevaisuuden työelämäteema. Tänä vuonna hän on #Koeaika-tutkimusmatkalla tarkastelemassa suomalaista työelämää 12 eri työssä vuoden aikana. Toukokuun ajan hän tutustuu YIT:llä rakennusalan toimintaan. Hän on myös ollut mukana YIT:n Uuden työn tila -tutkimuksen taustalla vaikuttavassa The NextGen Projectissa.

Samu Hannukkala
Psykologi, Uuden työn tila -tutkimuksen tekijä, yrittäjä​

Samu Hannukkala on yksi henkilöistä Uuden työn tila -tutkimuksen takana ja mukana tutkimuksen taustalla vaikuttavassa The NextGen Projectissa. Samu on psykologi, joka tekee tutkimus- ja selvitystyötä yrityksille ihmiskäyttäytymiseen liittyen. Ydinosaamisalueinaan hänellä on data-analytiikka ja tutkimusasetelmien suunnittelu. Älä oleta, tutki mieluummin. 

Rosa Salmivuori
Toimitusjohtaja, Helsinki Think Company​

Rosa Salmivuori auttaa yliopistolaisia viemään akateemisuutta käytäntöön Helsinki Think Companyn toimitusjohtajana. Hänellä on reilun kuuden vuoden kokemus yliopistolaisesta yrittäjyydestä ja yhteiskunnallisen vaikuttavuuden edistämisestä. Hän on ollut järjestämässä useampia innovaatiokilpailuja, konseptointihaasteita ja esikiihdyttämöohjelmia nuorille asiantuntijoille sekä mentoroinut tulevia yrittäjiä. Salmivuori on taustaltaan antropologi ja hän on kiinnostunut laajasti erilaisista yhteiskunnallisista ilmiöistä. 

Hanna Reijonen
HR -ammattilainen​

Hanna Reijonen on yli 20 vuoden kokemuksen omaava HR-ammattilainen, joka on kiinnostunut tulevaisuuden työelämästä, uusista työmenetelmistä, johtamisesta ja hyvinvoinnista. Hanna uskoo työn merkityksellisyyden, yhteisöllisyyden ja monimuotoisuuden voimaan, sekä innostuu teknologian mahdollisuuksista ja digitaalisista ratkaisuista. Hanna kokee, että tilat ovat osa asiakas- ja työntekijäkokemusta.  

Kenneth Widell
Projektipäällikkö, Wärtsilä​

Kenneth Widellillä on yli 20 vuoden kokemus tuotekehityksestä, teollisen mittakaavan ratkaisujen testaamisesta sekä ihmisten ja prosessien johtamisesta Suomessa ja ulkomailla. Kenneth on osallisena Smart Technology Hub -ohjelmassa, jossa rakennetaan Smart Partner Campusta, joka toimii yhteisluontialustana win-win -ratkaisuille, laajentaen ja yhdistäen ketterän digitaalisen maailman raskaaseen teollisuuteen. Lisäksi Kenneth on osa Wärtsilän kestävien polttoaineiden ja hiilestä irtautumisen tiimiä. 

Anders Stenbäck
Johtaja, Tarjoama ja palvelut, YIT​

Anders Stenbäck toimii YIT:llä johtajana palveluja kehittävässä yksikössä, ja hän on ollut luomassa uutta Workery+ toimitilakonseptia. Stenbäck työskentelee muun muassa palveluliiketoimintojen kasvattamisen, palvelukehityksen ja palvelumuotoilun parissa. Stenbäck on toiminut aiemmin rahoitus- ja media-alalla digitaalisen kehityksen ja asiakaskokemuksen parissa. 

Ilkka Tomperi
Kiinteistösijoituksista vastaava johtaja, Varma​

Ilkka Tomperi vastaa Varman 4,9 miljardin euron kiinteistösijoituksista. Kotimaisista suorista sijoituksista noin 36 % on toimistoja. Ennen Varmaa, Ilkka on työskennellyt mm. CapManin ja Franklin Templeton Investmentsin palveluksessa. Ilkka on INREV:in hallituksen jäsen ja Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö Kalevan hallituksen varapuheenjohtaja. Ilkka on koulutukseltaan kauppatieteiden tohtori ja hän on Fellow of the RICS.  

Mimmit sijoittaa -media

Tapahtumassa pääsemme seuraamaan milleniaalien työpäivää Mimmit sijoittaa -median Hannan ja Pian kanssa. Mimmit sijoittaa on monikanavainen media, jossa puhutaan rennoissa merkeissä rahasta, sijoittamisesta ja säästämisestä. Mimmit sijoittaa palkittiin Vuoden Sijoitusteko -palkinnolla Sijoittaja 2019 -tapahtumassa.

Pia-Maria Nickström
Mimmit sijoittaa -media

Pia-Maria Nickström on Mimmit sijoittaa -median perustaja ja toimitusjohtaja. 

Hanna Tikander
Mimmit sijoittaa -media

Hanna Tikander on Mimmit sijoittaa -median päätuottaja ja partneri.