Vuosi nolla​ –  7 oppia työn tulevaisuudesta​

Vuosi nolla​ – 7 oppia työn tulevaisuudesta​

Lataa ilmainen julkaisu työn tulevaisuudesta

Laajamittaista etätyötä on takana jo lähes puoli vuotta. Paluu samaan vanhaan, koronaa edeltävään maailmaan, on epätodennäköistä. Mutta mitä se tarkoittaa työelämälle? Miten se vaikuttaa ihmisten arkeen? ​
Mitä se vaatii työtiloilta ja työympäristöiltä? ​
 ​
YIT ja Microsoft ovat yhteistyössä haastatelleet johtavia työelämän tutkijoita ja yritysjohtajia Suomessa kesän 2020 aikana, jonka tuloksena syntyi kiteytys ”Seitsemän oppia työn tulevaisuudesta". ​ Tämä oppi tiivistettiin vielä yksien kansien väliin ladattavaksi white paperiksi.  ​

Lue, mitä suomalaisen elinkeinoelämän vaikuttajat ja erilaiset toimijat ajattelevat tulevaisuudesta niin työn tekemisen, johtamisen kuin digitalisaation osalta.

Voit ladata maksuttoman ​
"Vuosi nolla – 7 oppia työn tulevaisuudesta" –julkaisun alta

Webinaaritallenne

Katso tallenne Seitsemän oppia työn tulevaisuudesta -webinaarista.

Webinaarissa kuulet "Vuosi nolla - 7 oppia työn tulevaisuudesta" -julkaisun haastateltuja asiantuntijoita ja näet haastattelutuloksia siitä, miten elinkeinoelämän vaikuttajat Suomessa näkevät työelämän muutoksen nyt ja tulevaisuudessa.

Voit katsoa webinaarin myös keskusteluosioittain:

Miten toimitilojen käyttö ja tarve muuttuu tulevaisuudessa? Keskustelemassa YIT:n toimitusjohtaja Kari Kauniskangas ja OP Ryhmän pääjohtaja Timo Ritakallio.

Tunteet ja humaanius tietotyön tuottavuuden edellytyksinä. Keskustelemassa Ubisoft RedLynxin johtaja Joonas Tamminen ja psykologi Karoliina Mellanen

Miten etätyö ja videokokousten täyttämät päivät vaikuttavat työhyvinvointiin? Keskustelemassa työterveyslaitoksen tutkimusprofessori Jari Hakanen.

Haluatko keskustella tarkemmin oman yrityksesi tilanteesta ja tilatarpeista toimitila-asiantuntijamme kanssa? Otathan yhteyttä!  Autamme mielellämme.