Toiveiden mukaisen huoneistoremontin toteuttaminen

Onnistuneessa linjasaneerauksessa on asukkaiden palvelulla ja kuuntelemisella suuri merkitys. Linjasaneerauksen yhteydessä tehtävässä asukkaan huoneistoremontissa on tärkeää asukkaan ja urakoitsijan välinen luottamus. Urakoitsijan on myös huomioitava, että asukkailla on erilaisia haaveita ja tarpeita.

Linjasaneeraus on hyvä ajankohta toteuttaa huoneiston muitakin remonttitarpeita. Tämä tarkoittaa kaikkea yhden seinän maalauksen ja koko huoneiston remontoinnin väliltä. Keittiöremonttien toteuttaminen on yksi tärkeimmistä ja suurimmista asukkaan oman kodin parannuksista linjasaneerauksen yhteydessä.

Suureen huoneistoremonttien kysynnän määrään olemme luoneet uuden toimintamallin. YIT Talon Tekniikan asiakaspalvelutiimistä vastaava Juha Boman näkee, että toimintamallin avulla asiakas voi tilata huoneistoremontin luotettavasti kustannuksien pysyessä hallittavissa. ”Toimintamallissamme rohkaisemme asiakkaita pyytämään meiltä remonttitarjouksia. Vastaamme remonttitarjouspyyntöön kiinteähintaisella ehdotuksella, joka sisältää tarvittaessa myös näkemyksemme toteutuksen ja materiaalivalintojen suhteen. Näin saavutamme sekä laadullisesti hyvän että asukkaan toiveiden mukaisen lopputuloksen” kertoo Boman.

Lue myös: Uusi koti huoneistoremontilla linjasaneerauksen yhteydessä