Peruskorjatun Sähköttäjänpuiston avajaisia vietetään Itä-Pasilassa 29.8.

Puiston peruskorjaus on YIT:n lahja 100-vuotiaalle Suomelle. Korjaus on toteutettu Enemmän elämää pihapiireihin -konseptin mukaisesti.

YIT tutki Suomi 100 -juhlavuonna, miten pihapiireistä voitaisiin rakentaa viihtyisämpiä ja toimivampia. Työtä tehtiin yhdessä asiantuntijoiden kanssa työpajoissa sekä kansalaisten kanssa digitaalisen joukkoistamisen avulla.

Työn tuloksena syntyi Enemmän elämää pihapiireihin -konsepti, jota YIT hyödyntää nykyään omien aluehankkeidensa suunnittelussa.

Elokuun lopussa, 29.8. klo 17.00–21.00 Itä-Pasilassa vietetään YIT:n kunnostaman Sähköttäjänpuiston avajaisia.  Pihakonseptin mukaan suunniteltu ja toteutettu puiston peruskorjaus on YIT:n lahja 100-vuotiaalle Suomelle ja suomalaisille. Puisto on myös kiitos niille sadoille suomalaisille, jotka ottivat osaa Enemmän elämää pihapiireihin -konseptin luomiseen.

Yhdessä Helsingin kaupungin kanssa peruskorjauskohteeksi valittu Sähköttäjänpuisto on jaettu pihakonseptin mukaisesti toiminnallisuuksien mukaan hiljaiseen, sosiaaliseen ja aktiiviseen alueeseen.

Puiston avajaisjuhlassa seikkaillaan alueelta ja toimintapisteeltä toiselle ja kokeillaan erilaisia harrastuksia, ihastellaan eläimiä, nautitaan musiikista, herkutellaan ja vietetään aikaa yhdessä. Illan hämärtyessä klo 20.30 puistojuhla huipentuu virallisiin avajaisiin ja Taikatulet-tulishow´hun. Kaikille avoin tapahtuma on maksuton ja sen ohjelma on pitkälti kaupunkilaisten ja erilaisten yhteisöjen luoma.

Lue lisää:
Puistojuhlasta, ohjelmasta ja aikataulusta
Enemmän elämää pihapiireihin -konseptista
Onnea 100-vuotiaalle Suomelle – Enemmän elämää pihapiireihin
YIT:n yritysvastuusta