Mall of Triplan pyöräilytapahtuma ilahdutti Veturitorilla

Kaikki pyörätiet johtivat Veturitorille torstaina 17.5., kun Mall of Triplan pyöräilykonseptia esiteltiin hienossa kevätsäässä, monipuolisen oheisohjelman siivittämänä.

Pyöräilijöillä oli monta syytä saapua paikalle, sillä tarjolla oli esimerkiksi Velobia Bike Co:n Sebastianin  tekemiä pikahuoltoja talviteloilta kaivetuille menopeleille. Pyöräilijät arvostivat kovasti myös Sebastianin vinkkejä siitä, miten pyörää voi ja kannattaa itse huoltaa kotioloissa.

Pikahuoltojen lisäksi Mall of Tripla -satulasuojat, Pasila-kangaskassit, kahvipaketit ja muut yllätyspalkinnot tekivät kauppansa. DJ OttoPetterin hyväntuulisen afterwork-musan viihdyttäminä arvioitiin myös Veturitorilla syksystä lähtien koekäytössä olleita kaksikerroksisia pyörätelineitä. Triplaan hankittava pyörätelinemalli valitaan koekäytöstä saatujen arvioiden perusteella, ja palautteita toivotaan edelleen – telineet ja ohjeet sähköiseen palautepalveluun löytyvät Veturitorilta, väliaikaisen aseman kyljestä.

Tapahtuma herätti paljon positiivista huomiota niin paikan päällä kuin sosiaalisessa mediassa. Pasilaa ja Mall of Triplaa rakennetaan myös pyöräilijöitä varten.

Työmaavierailuilla fiilistellään jo valmista  

Mall of Triplan työmaalle säännöllisesti järjestettävät vierailut ovat osoittautuneet kiinnostaviksi ja tarpeellisiksi kauppakeskuksen tuleville vuokralaisille. Rakentaminen alkaa olla jo siinä vaiheessa, että kierroksilla pystyy jo hahmottamaan, miten oma liiketila asettuu kokonaisuuteen, minkälaiset näkymät sieltä on muualle kauppakeskukseen ja miten oma tila puolestaan näkyy ulospäin kauppakeskuksessa liikkujille. Pohjapiirrokset kertovat paljon, mutta vasta itse tilassa liikkuminen auttaa toden teolla hahmottamaan etäisyyksiä ja kulkureittejä eri paikkoihin.

vuokralaiskierros-850x478.jpg

Mall of Triplan vuokralaiset ovat olleet kierroksilla vaikuttuneita tilaratkaisuista ja materiaalivalinnoista, joita pääsee jo konkreettisesti näkemään valmiiksi rakennetussa malliliiketilassa. On helpompaa esittää spesifejä kysymyksiä, kun ollaan jo valmiin äärellä. Odotukset ovat korkealla, ja me triplalaiset haluamme vastata niin vuokralaistemme kuin kuluttajien odotuksiin. Tehdään yhdessä Suomen upein kauppakeskus, Mall of Tripla!


Tutustu Mall of Triplaan