Ripaus ylellisyyttä ja urbaania New Yorkia – Mall of Tripla houkuttelee laadulla

Mall of Triplan kolmannen kerroksen High Street on ylellisten trendien ja ostovoimaisten tyyliniekkojen kohtaamispaikka. Little Manhattan puolestaan hurmaa tuomalla urbaanin kaupunkitunnelman kauppakeskuksen neljännen kerroksen keskiöön. Näissä kerroksissa tavoitat asiakkaasi kohderyhmään katsomatta.

Vuonna 2019 avautuva Mall of Tripla vetää puoleensa oikeita ihmisiä monipuolisten palveluiden, herkullisten ravintoloiden ja maan parhaiden ostosmahdollisuuksien äärelle. Kauppakeskuksen viisi toinen toistaan kiinnostavampaa kerrosta ovat täynnä elämää ja houkuttelevat päivittäin paikalle monenlaisia kävijöitä. Paikalta löydät niin Pasilassa työskentelevät uratykit, lähistöllä asuvat lapsiperheet, alueella opiskelevat nuoret aikuiset, hemmottelua etsivät nautiskelijat kuin liikenteen paikalle tuomat kaupunkilaiset ja turistitkin.

Jos haluat tarjota asiakkaallesi laatua ja luksusta tai kohdata heidät kaupunkiympäristön kiihkeässä sykkeessä, paina mieleen nämä kaksi nimeä: High Street ja Little Manhattan. Nämä kerrokset palvelevat kaikkia Mall of Triplan laatutietoisia kävijöitä kaikista kohderyhmistä. 

High Streetille suunnataan etsimään ylellisiä merkkituotteita

Pasilan alueella on 80 000 työpaikkaa ja näistä 7000 sijaitsee Triplassa, joten kauppakeskus täyttyy arkisin töistään kotiutuvista ihmisistä. Uraorientoituneita alueella työskenteleviä ammattilaisia kiinnostaa erityisesti erikoisliikkeiden täyttämä High Street. Tämä ainutlaatuinen kerros vetoaa vaativaankin makuun tarjoamalla laadukkaita muotiin ja designiin erikoistuneita putiikkeja ylellisessä ympäristössä. High Streetillä laatu ulottuu lattiasta kattoon, sen takaavat kerroksen arvokkaan tummat värivalinnat ja eksklusiiviset materiaalit.

Työpäivän jälkeen High Streetillä voi myös virkistäytyä esimerkiksi tutustumalla rentojen mutta laadukkaiden ravintoloiden tarjontaan – puhumattakaan mielettömistä afterwork-mahdollisuuksista. High Streetiltä löytyvä terassiravintoloiden alue tarjoaa etelään avautuvien näkymiensä kautta rentoutushetken kiireisimmänkin työntekijän päivään.

Alueella työskentelevien ihmisten lisäksi High Streetille suuntavat Mall of Triplan alueella tai lähiliikenteen yhteyksien varrella asuvat, opiskelevat ja työskentelevät nuoret aikuiset. Uusista trendeistä hyvin perillä oleva ihmisryhmä löytää High Streetiltä halutuimmat brändit ja nautiskelee puheenaiheeksi nousevien ravintoloiden antimista.

Luksusta täynnä oleva kerros vetää puoleensa myös hemmottelua kaipaavia nautiskelijoita, jotka viettävät aikaansa pari kerrosta ylempänä sijaitsevien hyvinvointi- ja viihdepalveluiden parissa. He suuntaavat High Streetille etsiessään hemmottelupäivänsä täydennyksesi ylellistä ajanvietettä. Hyvin alkanutta päivää on helppo jatkaa nauttimalla laatutuotteiden valikoimasta ja piipahtamalla nälän yllättäessä vaikkapa terassilounaalle.

Urbaani Little Manhattan tarjoaa kaupungin sykettä kaikille

Uudistuvan Pasilan aseman kanssa Mall of Triplan neljännessä kerroksessa sijaitseva Little Manhattan on eloisa sekoitus kaupunkikulttuuria, trendikkäitä ostosmahdollisuuksia ja monipuolisia makuelämyksiä. Rautatieaseman ja kiinnostavien kauppojen lisäksi kerros tarjoaa viihtyisiä kahviloita, herkullisia ravintoloita ja jopa suomalaista musiikkia eloisasti käsittelevän museon.

Uuden rautatieaseman myötä Mall of Triplan läpi liikkuu päivittäin arviolta 80 000 joukkoliikenteen käyttäjää. Elämää sykkivä Little Manhattan vetääkin puoleensa suuren joukon kiinnostuneita ohikulkijoita ja ulkomaisia matkailijoita, jotka janoavat palveluita. Little Manhattanille nouseva 430 huoneen hotelli majoittaa kävijöitä läheltä ja kaukaa. Liikenteen leikkauspisteessä sijaitsevan kauppakeskuksen läpi kulkee myös paljon alueen elämyskohteisiin suuntaavia ihmisiä. Pasilan alueella sijaitsevat tapahtumakeskukset vetävätkin puoleensa vuosittain jopa kuusi miljoonaa kävijää.

Mall of Triplan keskeinen sijainti tuo alueelle laatutietoista asiakaskuntaa koko pääkaupunkiseudulta. Etenkin iltapäivisin ja viikonloppuisin Mall of Tripla houkuttelee myös lapsiperheitä. Uudenaikaisten pysäköintitilojen ansiosta Mall of Triplaan on helppo saapua koko perheen kanssa kauempaakin. Little Manhattanille pääsee suoraan myös junalla, sillä kerroksesta löytyy täysin uusi rautatieasema. Shoppailuiden jälkeen lapsiperheiden suosiossa ovat alimman kerroksen päivittäistavarakaupat sekä nopeat street food -ravintolat. Tunnelma Food Market -kerroksessa on kuin minkä tahansa Euroopan pääkaupungin kauppahallissa tai ruokakorttelissa.