Mall of Triplaan jälleen uusia kansainvälisiä brändejä

Uusille Suomeen saapuville brändeille on vuokrattu tuhansia neliöitä Mall of Triplasta. Muodin suunnannäyttäjien lisäksi makujen maailma kasvaa uusilla toimijoilla.

Mall of Triplan tilojen vuokraus vuokraus on edennyt menestyksekkäästi ja Pasilaan nousevan kauppakeskuksen 75 000 neliöstä on vuokrattu jo yli 80 prosenttia. Mall of Triplan avautumiseen on enää vajaa vuosi jäljellä, ja nyt viimeisetkin sen 250 vuokratilasta alkavat täyttyä.

YIT_yli_80%_vuokrausaste_artikkeli.png

Tuoreimmat vuokralaiset tulevat ilahduttamaan varsinkin muodin sekä ruoan ja juoman ystäviä brändeillä, joita ei ole Suomessa ennen nähty.

”Uusien brändien tie Skandinaviaan kulkee yhä useammin Suomen kautta. Mall of Tripla houkuttelee, koska se tarjoaa ennennäkemätöntä palvelua ja valikoimaa. FAME-musiikkimuseo ja Surf Beach Helsinki ovat esimerkkejä Suomessa uudenlaisista liiketoimintamalleista, joiden myötä kauppakeskus muuttuu kansainvälisiä toimijoita kiinnostavaksi”, sanoo YIT:n kaupallinen kehitysjohtaja Pirjo Aalto.

Lue lisää Mall of Triplan uudesta muotialan vuokralaisesta LPP-konsernista

Makuja ja tunnelmaa Torinosta ja Bostonista

Triplaan on tulossa useita niche-liikkeitä sekä Market Zoo, jossa pien- ja lähituottajat pääsevät esille viihtyisässä, kauppahallimaisessa miljöössä.

”Niche tarkoittaa käsitteenä kapeampaa erikoistumista tuotealueelle, jossa tarjonta on muuten vähäistä. Niche-tuotteet ja -liikkeet houkuttelevat erittäin laatutietoisia asiakkaita. Myös pien- ja lähituottajat ovat usein erikoistuneita niche-toimijoita”, kertoo Aalto.

Yksi todellinen erikoistuja on jäätelö- ja kahvilaketju Menodiciotto, johon ainakin Lontoossa ja New Yorkissa matkustelleet ovat päässeet jo tutustumaan. Jos nimi ei ole vielä suomalaisille tuttu, pian se yhdistetään meilläkin kolmeen sanaan: maailman paras gelato.

Menodiciotton juuret ovat Torinossa, kuuluisassa jäätelökaupungissa, jonka yksi monista innovaatioista on suklainen jäätelötikku, suomalaisittain Pingviini. Menodiciotton silkinpehmeät gelatot ja hurmaavat italialaiset kahvit ovat keränneet kiitosta herkuttelijoilta ympäri maailmaa – tämä paikka kannattaakin laittaa korvan taakse jo nyt!

Ulkomaan makuja ja tunnelmaa tuo Mall of Triplaan myös O’Learys, joka avaa Mall of Triplaan 550 neliön sporttibaarin. O’Learys tunnetaan paikkana, jota kohti jokainen urheilun ja herkullisen sormiruoan ystävä suunnistaa matkustaessaan. 30 vuotta täyttäneen yrityksen konsepti tuo palan bostonilaista sporttibaaria ja ruokakulttuuria kaikille. Hampurilaiset, ribsit, wingsit, quesadillat ja herkulliset grilliruoat maistuvat parhaalta hyvässä seurassa ja omaa lempijoukkuetta tai -urheilijaa yhdessä kannattaen.

Tutustu Mall of Triplaan

Lue lisää YIT:n kauppa- ja liiketiloista