Kesän 2017 trendit, joita asiakkaasi rakastavat

Kesä on täällä taas! Vuoden valoisin aika tuo mukanaan ihania juhlia ja auringossa kylpeviä, lämpimiä päiviä. On aika heivata talvivaatteet varastoon ja keventää vaatetusta. Kokosimme yhdessä muotiasiantuntija Mirva Saukkolan kanssa kauden trendit. Huomioi nämä asiat valikoimissasi ja herätä trendikkäiden kuluttajien huomio.

Romantiikka näkyy kukkakuoseissa

Tänä kesänä romantiikka on vahvasti läsnä naisten pukeutumisessa. Kukkakuoseja löytyy moneen makuun herkistä kuoseista aina huomiota herättäviin printteihin.

“Kukkakuosi istuu moneen tyyliin. Kukkakuvioitu mekko sopii naiselliseen makuun, mutta kuosia voi suosia esimerkiksi huiveissa tai taskuliinassa vaikka nahkahousujen kaverina”, muotiasiantuntija Mirva Saukkola sanoo.

Värit kuuluvat kesään

Kesä on värien juhlaa, kun luonto puhkeaa kukkaan. Se saa näkyä myös vaatetuksessa. Tänä kesänä vaaleanpunaisen hempeät sävyt ja räväkkä kirkkaankeltainen näkyvät valikoimissa.

“Kokomustaan pukeutumista kannattaa säästellä syksyyn. Jo pirteä t-paita tai värikkäät korvakorut riittävät tuomaan iloa asuun”, Saukkola sanoo.

Kesäkaduilla kuljetaan mukavissa jalkineissa

Mikä onkaan sen ihanampaa kuin vaellella kesäisillä kaduilla tai hypätä pyörän selkään? Näihin nautintoihin kannattaa valita mukavat jalkineet. Jalkaan hyvin istuvilla lenkkareilla tai tennareilla jaksaa kulkea aamusta iltaan.

“Kovin rajoittavat kesäjalkineet eivät ole nyt suosiossa. Pyöräilykulttuuri on levinnyt Kööpenhaminan, Amsterdamin ja Berliinin kaltaisista kaupungeista myös muihin Euroopan maihin, joten mukavuus on nyt valttia. Naiset voivat yhdistää tennarit, lenkkarit tai miesten nauhakenkiä muistuttavat jalkineet feminiiniseen asuun, mikä tuo kokonaisuuteen mielenkiintoista särmää”, Saukkola vinkkaa.

Ekologisuus ja eettisyys näkyvät trenditietoisen valinnoissa

Vaatteiden pikakuluttaminen ja nopeasti muuttuvien trendien perässä juokseminen ovat viime vuosina vähentyneet, kun ekologisemmat arvot ovat vahvistuneet kuluttajien keskuudessa.

“Tämän päivän kuluttajille on tärkeää satsata laatuun ja tehdä tarkasti harkittuja ostoksia, sillä ne viestivät paljon myös ihmisen omasta henkilöbrändistä. Päätä pahkaa nopeasti vaihtuvan muodin perässä juokseminen ei ole enää tavoiteltavaa vaan tärkeämpää on noudattaa ekologisia ja eettisiä arvoja”, Saukkola huomauttaa.

Kesän kosmetiikka säväyttää

Pitkään suosiossa olleet nuden sävyt ja kevyt meikki saavat särmää rinnalleen, kun väriloiste valtaa trenditietoisten meikkipaletit.

“Värit ovat myös kosmetiikassa enemmän esillä. Sähkönsiniset tai muut sähäkät rajaukset tuovat eloa kasvoille. Iho sen sijaan ei kaipaa liikaa väriä vaan auringolta on hyvä suojautua korkealla suojakertoimella”, Saukkola sanoo.


Tutustu Mall of Triplan liikkeisiin

Lue näkemyksiämme kaupan alasta