Kaikki tiet johtavat Triplaan – säällä kuin säällä

Pimenevä lokakuun ilta, ulkona tihuttaa eikä mitään tekemistä... Mall of Tripla sykkii elämää 24/7 ja sinne on helppo suunnata silloinkin, kun kotoa poistumiseen tarvittaisiin sateenkestävät varusteet.

Kaupungilla kiertely on ihanaa. Kivijalkakaupat, kahvilat, kulttuuritapahtumat… tekemistä riittää!  Harmi vaan, että elämme nyt sitä vuodenaikaa, jona ulos ei tekisi mieli juuri astua. Joko sitä joutuu rankkasateen uhriksi, tai sitten menointoa latistaa säkkipimeys ja napakka tuuli.

Kaupunkikeskustassa pörrääminen onnistuu kuitenkin pian myös sisätiloissa, kun Helsingin toinen keskusta saapuu sisätiloihin. Mall of Triplassa on sadan prosentin säätakuu – ja kauppakeskus sykkii elämää myös niinä vuorokauden tunteina, kun kivijalka hiljenee. Räntä tai tuulen tuiverrus ei paljon haittaa, kun kuljet Little Manhattanilla tai fiilistelet Food Marketissa. Mall of Triplassa voi viettää koko päivän.

Tekemistä aamiaisesta yöpalaan

Kun sanon, että Tripla sykkii elämää vuorokauden ympäri, todella tarkoitan, että se sykkii elämää vuorokauden ympäri. Ja eri tavalla kuin ihan perinteinen kauppakeskus.

Mietitäänpä vaikka lähialueella asustavaa perhettä. Ensimmäisenä aamusta lattefaija heittää perheen lapset matkan varrella kouluun ja päivähoitoon ja suuntaa sitten aamupalalle yhteen Mall of Triplan monista kahviloista. Samalla reissulla hoituvat myös ruokaostokset, puhelimen huoltoon vienti ja esikoisen harrastustarvikkeiden päivitys.

Sillä välin äiti lähtee töihin lähitoimistoon. Kiireen keskellä lounastunti jää lyhyeksi, mutta onneksi kauppakeskuksen Food Marketista saa myös noutoruokaa. Samassa yhteydessä hoituu myös pitkään lykkäytynyt lääkärikäynti Terveystalon työterveyshuollossa.

Esikoisen lukujärjestyksestä löytyy matematiikan ja äidinkielen lisäksi tänään musiikkia ja liikuntaa. Siksi koulupäivä sekä alkaa että päättyy Mall of Triplaan: aamun musiikkitunnilla ihmetellään suomalaisen popin historiaa Finnish Music Hall of Famessa, iltapäivällä taas suunnataan liikuntaryhmän kanssa pelaamaan rantalentopalloa Helsinki SurfBeachin tiloihin kauppakeskuksen alle.

Illalla juhlitaan anopin syntymäpäiviä yhdessä Mall of Triplan monista ravintoloista. Illallinen kattojen yllä kruunaa illan. Mall of Tripla sykkii elämää maanalaisesta elämyskellarista aina taiteiden taivaaseen asti.

Tripla on kulman takana kaikille

Ei kuitenkaan riitä, että tekemistä riittää tuntina kuin tuntina, jos sen äärelle on vaikea päästä. Mall of Triplassa kaikki kävijät ovat samanarvoisia. Siksi meille on kunnia-asia, että lähialueella asuvien lisäksi muutkin suomalaiset pääsevät nauttimaan ympäri vuorokauden sykkivästä keskuksesta aina kun haluavat.

Ja sehän onnistuu, numeroidenkin valossa. Mietipä vaikka hetki näitä lukuja:

  • Yli 40 miljoonaa vuosittaista kävijää.
  • Noin 120 000 matkustajaa päivittäin.
  • 80 000 opiskelu- ja työpaikkaa.
  • Yli 500 000 asiakasta 10 minuutin matkan päässä.

Huh huh, sanon minä! Raitiovaunu, kävely, auto, juna… Triplaan pääsee millä tahansa välineellä. Myös pyörällä, siitä pitää huolen Helsingin kehittyvä baanaverkosto, mistä suoraan Pasilaan johtava, juuri avautunut Pohjoisbaana on erinomainen esimerkki. Siksi Triplassa on tilaa yhteensä 3500 pyörän ja pyöräilijän eri tarpeille sopivaa paikka. 

Ja sitten se huikein luku: yli 25 prosenttia koko Suomen kansasta on puolen tunnin matkan päästä Triplasta! Kaikki tiet todella johtavat Triplaan – säällä kuin säällä.

 

Katso tästä uusi Mall of Triplan havainnekuva video: https://www.youtube.com/watch?v=S2kw28kwT3M

Pirjo Aalto / Mall of Triplan kaupallinen kehitysjohtaja

Yrittäjähenkinen kaupan alan asiantuntija, jolla on 30 vuoden kokemus vähittäiskaupan ja kauppakeskusliiketoiminnan esimies- ja johtotehtävistä.