Avia Line

Suunnitteilla

Avia Line - laatua ja mukavuutta yrityksellesi Vantaan Aviapoliksessa

Avia Line on neljän nykyaikaisen toimistorakennuksen kokonaisuus, jonka tilaratkaisut on suunniteltu joustamaan yritysten tarpeiden mukaan. Kokonaisuuden kolme ensimmäistä vaihetta ovat valmiit. Kohteen arvioitu rakennusaika on 12 kuukautta. Avia Line III ja IV:n energialuokka on A2007.

Nyt yritykselläsi on mahdollisuus vuokrata toimitilat Aviapoliksen vetovoimaisesta liiketoimintaympäristöstä, mainiolla sijainnilla Kehä III:n ja Lentokentäntien kainalosta. Ota yhteyttä ja liity joukkoon!

Hankkeen tiedot

Hankkeen nimi
Avia Line
Kokonaispinta-ala
3000 m²
Sijainti
Avia Line sijaitsee loistavalla paikalla Aviapoliksessa Vantaalla, pääkaupunkiseudun nopeimmin kasvavalla yritysalueella. Lentoasema on vain kivenheiton päässä.
Tilat
Avia Line koostuu neljästä, lähes identtisestä toimistorakennuksesta. Jokaisessa rakennuksessa on kellari-, sisääntulo- ja neljä varsinaista toimistokerrosta sekä iv-konehuonekerros. Pääsisäänkäyntikerrokseen on mahdollista sijoittaa esim. toimisto-, neuvottelu- tai show room -tiloja. Toimitilaa vapaana: Avia Line IV: - 1.-5. krs - toimistotilaa yht. n. 3000 m²
Palvelut
Lähiympäristön runsaat palvelut ovat kätevästi saatavilla ja läheisen kauppakeskus Jumbon laajennus on lisännyt alueen palvelutarjontaa entisestään. Alueella myös runsaasti hotelli- ja majoituspalveluita.
Kulkuyhteydet
Avia Line sijaitsee hyvien bussiyhteyksien päässä. Monet bussilinjat kulkevat Tikkurilan asemalta, jonne on matkaa vain 5 km. Lentoasemalle matkaa on vain kahden kilometrin verran. Uusi Kehärata yhdistää Vantaankosken radan Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta päärataan. Aviapoliksella on myös oma asema Kehäradan varressa.
Autopaikkojen lisätiedot
Runsaasti pysäköintitilaa pysäköintitalossa ja piha-alueella.

Kartta ja palvelut

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Susanne Väänänen
Asiakaspäällikkö, Toimistot

Yhteydenottolomake

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle.

OTA YHTEYTTÄ TOIMITILOISTA

Susanne Väänänen
Asiakaspäällikkö, Toimistot

Yhteystietosivultamme löydät yhteystiedot toimitilojen henkilöille. 
Voit myös jättää tarjouspyynnön tai täyttää yhteydenottolomakkeen ja me olemme yhteydessä sinuun.

     Yhteystiedot     

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle.

Sulje
Sulje
Lähetetään...