Avia Line IV

Suunnitteilla
Vuokrattavana
Toimistotilaa

155 - 3 000

Lisätiedot

Avia Line - laatua ja mukavuutta yrityksellesi Vantaan Aviapoliksessa

Avia Line on neljän lähes identtisen toimistorakennuksen kokonaisuus. Rakennukset sijoittuvat portaittain Äyritien varteen. Kolme ensimmäistä rakennusta on valmistunut ja nyt ennakkomarkkinoidaan viimeistä rakennusta.

Pääsisäänkäyntikerrokseen on mahdollista sijoittaa esim. kahvila-, toimisto-, neuvottelu- tai showroom -tiloja. Kohteen arvioitu rakennusaika n. 12 kk.

Nyt yritykselläsi on mahdollisuus vuokrata toimitilat Aviapoliksen vetovoimaisesta liiketoimintaympäristöstä, mainiolla sijainnilla Kehä III:n ja Lentokentäntien kainalosta. Ota yhteyttä ja liity joukkoon!

  • Tämäkin kohde rakennetaan vastuullisesti.

    Lue lisää

Hankkeen tiedot

Hankkeen nimi
Avia Line IV
Kokonaispinta-ala
3000 m²
Sijainti
Avia Line sijaitsee loistavalla paikalla Aviapoliksessa Vantaalla, pääkaupunkiseudun nopeimmin kasvavalla yritysalueella. Tuusulanväylän ja Kehä III:n tuntumassa sijaitsevasta Aviapoliksesta on sujuvat liikenneyhteydet ympäri pääkaupunkiseutua. Aviapoliksen asemalta pääsee Kehärataa pitkin Helsingin ydinkeskustaan alle puolessa tunnissa. Ja kun lentokenttä on kivenheiton päässä, on koko maailma lähelläsi.
Lähipalvelut
Lähiympäristön palvelut ovat kätevästi saatavilla läheisessä kauppakeskus Jumbossa. Alueella myös runsaasti hotelli- ja majoituspalveluita.
Kulkuyhteydet
Aviapoliksen juna-asema on kävely etäisyydellä Avia Line IV toimistoista. Aviapoliksen alueelle pääsee myös usealla bussilinjalla. Lentoasemalle matkaa on vain kahden kilometrin verran.
Pysäköinti
Pysäköintitilaa pysäköintitalossa ja piha-alueella.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Ole ystävällinen ja täytä lomake, niin olemme sinuun pian yhteydessä.