Voit allekirjoittaa sopimukset sähköisesti ajasta ja paikasta riippumatta

Asiakkaillamme on nyt mahdollisuus allekirjoittaa sopimuksia ajasta ja paikasta riippumatta ilman fyysistä kontaktia. Olemme ottaneet käyttöön sähköisen allekirjoituspalvelun helpottaaksemme asiakkaittemme arkea sopimusten allekirjoittamisessa. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin sopia sähköisestä allekirjoituksesta sinua palvelevan asiantuntijan kanssa, hyväksyä allekirjoituskutsu ja allekirjoittaa sopimus mukana tulevien ohjeiden mukaan.

Sähköinen allekirjoittaminen on EU:n alueella juridisesti yhtä pätevä kuin perinteiselläkin tavalla tehdyt allekirjoitukset (eIDAS-asetus, N:o 910/2014). Se on myös helppoa ja nopeaa - saat allekirjoituskutsun joko tekstiviestillä tai sähköpostitse, kumpi sinulle sopii paremmin.

Käytämme sähköisessä allekirjoituksessa tällä hetkellä pääosin Suomen toiminnoissamme Sopimustieto Oy:n palvelua ja muiden toimintamaittemme toiminnoissa DocuSign-palvelua.

Asiantuntijamme ovat sinua varten. Mikäli sinua askarruttaa sähköisessä allekirjoituksessa jokin asia, otathan asian puheeksi sinua palvelevan asiantuntijamme kanssa. Autamme mielellämme.