Paikalliset sivut:
YIT Group

Piispanristin Magneetti

Jännekatu 1, 20760 Kaarina
Suunnitteilla
Liiketila
400 - 2500

Antaudu Piispanristin Magneetin vetovoimaan

Piispanristin Magneetista kasvaa kauppakeskus, joka tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita palveluja esimerkiksi kodin- ja vapaa-ajan tarpeisiin. Jo tällä hetkellä alueen asiakasvirta on vuolasta, sillä siellä toimivat Tokmanni, Kino Piispanristi, Puuilo sekä aivan alueen vieressä Prisma ja Biltema. Piispanristi onkin viime vuosina kasvanut kohisten. Magneetin lähelle on tälläkin hetkellä rakenteilla uusia ja viihtyisiä asuinalueita. Tuore kauppakeskus nousee sinne, missä ihmiset jo ovat, paikkaan, joka on lähtökohtaisesti vilkas ja vireä. Valmistuessaan Magneetin kokonaislaajuus tulee olemaan.

Lue lisää

Hankkeen tiedot

Hankkeen nimi
Magneetti kauppakeskus - vaihe 3
Kokonaispinta-ala
10000
Sijainti
Piispanristi on vilkas asuinalue, joka kasvaa jatkuvasti. Aivan Piispanristin Magneetin viereen on suunnitteilla uusia asuinalueita. Nykyiselläänkin asiakasvirrat ovat jo suuria ja piispanristin Magneetti vahvistaa tätä kehitystä. Keskeisen sijaintinsa takia Piispanristin kautta kulkee päivittäin myös merkittävä määrä muuta liikennettä, kuten työmatkalaisia. Turusta muutaman minuutin ajomatkan päässä sijaitseva Piispanristi on houkutteleva vaihtoehto ostosreissuille. Sinne pääsee useampaakin isoa tietä helposti niin Turusta kuin naapurikunnistakin - eikä unohtaa toki sovi 33 000 kaarinalaisen ostovoimaa. Magneetti on kulkuyhteyksiensäkin ansiosta nimensä mukainen - tervetuloa tutustumaan!
Kulkuyhteydet
Piispanristin Magneetti on nimensä veroinen myös liikenneyhteyksien näkökulmasta. Ohikulkutien kautta Piispanristi on helposti lähestyttävä myös naapurikunnista. Paraisten suunnalta tuleville Piisparistin sijainti on loistava. 200 parkkipaikkaa takaavat, että ostokset sujuvat joustavasti ja miellyttävästi.
Autopaikkojen lisätiedot
200 parkkipaikkaa

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Petteri Laine
Projektipäällikkö

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen toimitilat@yit.fi.

Petteri Laine
Projektipäällikkö

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen toimitilat@yit.fi.

Sulje
Sulje
Lähetetään...