Piispanristin Magneetti

Jännekatu 1, 20760 Kaarina
Suunnitteilla

Antaudu Piispanristin Magneetin vetovoimaan

Piispanristin Magneetista kasvaa kauppakeskus, joka tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita palveluja esimerkiksi kodin ja vapaa-ajan tarpeisiin. Jo tällä hetkellä alueen asiakasvirta on vuolasta, sillä siellä toimivat Tokmanni, Kino Piispanristi, Puuilo sekä aivan alueen vieressä Prisma ja Biltema. Magneetin lähelle on tälläkin hetkellä rakenteilla uusia ja viihtyisiä asuinalueita. Tuore kauppakeskus nousee sinne, missä ihmiset jo ovat, paikkaan, joka on lähtökohtaisesti vilkas ja vireä. Valmistuessaan Magneetin kokonaislaajuus tulee olemaan noin 10 000 m².

Hankkeen tiedot

Hankkeen nimi
Magneetti kauppakeskus - vaihe 3
Kokonaispinta-ala
7500 m²
Sijainti
Piispanristi on vilkas asuinalue, joka kasvaa jatkuvasti. Aivan Piispanristin Magneetin viereen on suunnitteilla uusia asuinalueita. Nykyiselläänkin asiakasvirrat ovat jo suuria ja piispanristin Magneetti vahvistaa tätä kehitystä. Keskeisen sijaintinsa takia Piispanristin kautta kulkee päivittäin myös merkittävä määrä muuta liikennettä, kuten työmatkalaisia. Turusta muutaman minuutin ajomatkan päässä sijaitseva Piispanristi on houkutteleva vaihtoehto ostosreissuille. Sinne pääsee useampaakin isoa tietä helposti niin Turusta kuin naapurikunnistakin - eikä unohtaa toki sovi 33 000 kaarinalaisen ostovoimaa. Magneetti on kulkuyhteyksiensäkin ansiosta nimensä mukainen - tervetuloa tutustumaan!
Kulkuyhteydet
Piispanristin Magneetti on nimensä veroinen myös liikenneyhteyksien näkökulmasta. Ohikulkutien kautta Piispanristi on helposti lähestyttävä myös naapurikunnista. Paraisten suunnalta tuleville Piisparistin sijainti on loistava. 200 parkkipaikkaa takaavat, että ostokset sujuvat joustavasti ja miellyttävästi.
Autopaikkojen lisätiedot
200 parkkipaikkaa

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Ville Vehviläinen
Asiakaspäällikkö

Yhteydenottolomake

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle.

OTA YHTEYTTÄ TOIMITILOISTA

Ville Vehviläinen
Asiakaspäällikkö

Yhteystietosivultamme löydät yhteystiedot toimitilojen henkilöille. 
Voit myös jättää tarjouspyynnön tai täyttää yhteydenottolomakkeen ja me olemme yhteydessä sinuun.

     Yhteystiedot     

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle.

Sulje
Sulje
Lähetetään...