Urheilurakentaminen

Urheilurakentaminen

Urheilurakentaminen kaikkiin tarpeisiin

Rakennamme erilaisia urheiluhalleja monenlaisiin tarpeisiin ja olemme betonirakentamisen erikoisosaaja. Olemme toteuttaneet muun muassa uimahalleja, jäähalleja, jalkapallohalleja sekä hiihtoareenoita ja -tunneleita, kuten Laaksolahden jalkapallohallin, Lappeenrannan harjoitusjäähallin ja Malmin jäähallin.

Toteutamme myös liikuntakeskuksia sekä monitoimihalleja

Liikuntakeskuksissa voimme yhdistää saman katon alle palloilukentät, yleisurheilumahdollisuudet, uimahallit, ryhmäliikuntasalit, kuntosalit, pukuhuone-, katsomo- ja ravintolatilat, kuten Mäkelänrinteen uimahallissa ja palloilukeskusessa. Rakentamamme Kupittaan palloiluhalli palkittiin vuoden liikuntapaikkana vuonna 2018. Lisäksi rakennamme parhaillamme Kuopion Kuntolaaksoa, uimahallia, joka tulee valmistauduttuaan olemaan Suomen toiseksi suurin. Uimahallin yhteyteen uudistamme myös vanhan jäähallin.

Monitoimihalleihin olemme rakentaneet messutilojen lisäksi sisäurheilukenttiä, mukaan lukien muun muassa pukuhuone-, seminaari- ja ravintolatilat. Esimerkkinä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen laajennus.

Allianssimalli on vahvuutemme, ja olemme toteuttaneet useita palkittuja allianssihankkeita.

Lue lisää

OTA YHTEYTTÄ INFRAAN

Yhteystiedot-sivulta löydät Infrapalveluiden vastuuhenkilöiden yhteystiedot. Voit myös jättää meille tarjouspyynnön tai muun kysymyksen, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

     Yhteystiedot     

Yhteydenottolomake

Kuvailethan asiasi tarkasti. Voit myös lähettää suoraan viestiä infra@yit.fi. Muistathan, että YIT on myynyt Pohjoismaiden päällystys- ja kiviainesliiketoiminnat Peabille.

Toimiala
Toivon yhteydenottoa
Sulje
Lähetetään...