Urheilurakentaminen

Urheilurakentaminen

Rakennamme erilaisia urheiluhalleja monenlaisiin tarpeisiin ja olemme betonirakentamisen erikoisosaaja. Olemme toteuttaneet muun muassa uimahalleja, jäähalleja, jalkapallohalleja sekä hiihtoareenoita ja -tunneleita. Esimerkkeinä Laaksolahden jalkapallohalli, Lappeenrannan harjoitusjäähalli ja Malmin jäähalli.

Toteutamme myös liikuntakeskuksia sekä monitoimihalleja

Liikuntakeskuksissa voimme yhdistää saman katon alle palloilukentät, yleisurheilumahdollisuudet, uimahallit, ryhmäliikuntasalit, kuntosalit, pukuhuone-, katsomo- ja ravintolatilat. Esimerkiksi Mäkelänrinteen uimahalli ja palloilukeskus. Rakentamamme Kupittaan palloiluhallin palkittiin vuoden liikuntapaikkana vuonna 2018. Lisäksi rakennamme parhaillamme Kuopion Kuntolaaksoa, toteutamme uimahallia, joka tulee valmistauduttuaan olemaan Suomen toiseksi suurin. Uimahallin yhteyteen uudistamme myös vanhan jäähallin.

Monitoimihalleihin olemme rakentaneet messutilojen lisäksi sisäurheilukenttiä, mukaan lukien muun muassa pukuhuone-, seminaari- ja ravintolatilat. Esimerkkinä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen laajennus.

OTA YHTEYTTÄ INFRAAN

Yhteystiedot-sivulta löydät Infrapalveluiden vastuuhenkilöiden yhteystiedot. Voit myös jättää meille tarjouspyynnön tai muun kysymyksen, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

     Yhteystiedot     

Yhteydenottolomake

Kuvailethan asiasi tarkasti. Voit myös lähettää suoraan viestiä infra@yit.fi.

Toimiala
Toivon yhteydenottoa
Sulje
Sulje
Lähetetään...