Paikalliset sivut:
YIT Group

Energia-, teollisuus ja vesihuoltorakentaminen

Energia-, vesihuolto- ja teollisuuslaitosten rakentamisprojektimme rullaavat toimivaa prosessia häiritsemättä vaativissakin ympäristöissä. Projektinhallintajärjestelmämme varmistaa, että tiukatkin kustannus- ja aikataululupauksemme pitävät. Työterveys ja –turvallisuus sekä siisteys ovat meille ykkösasioita.

Toteutamme luotettavasti erilaiset teollisuuden hankkeet kokonaistoimituksin yhteistyökumppaneidemme kanssa. Ymmärrämme asiakkaan prosessin ja sen pysähtymättömän toiminnan merkittävyyden. Monipuolisen ja soveltuvan kalustomme sekä osaavan henkilöstömme avulla voimme toteuttaa asiakkaan tarpeen mukaisen lopputuloksen.

Parhaan tuloksen saamme, kun pääsemme vaikuttamaan ratkaisuihin jo suunnitteluvaiheessa. Olemme saaneet kohteidemme toteutuksessa merkittäviä kustannussäästöjä yhdenmukaistamalla rakenteita, korvaamalla maanrakennuksen kevennykset stabiloinnilla sekä toteuttamalla saumattoman rakenteen liukuvalamalla.

Liukuvalutekniikka

Liukuvalutekniikka korvaa tavanomaisen järjestelmä- tai kappaletavaramuotin ja mahdollistaa saumattomat rakenteet. Tunkkaamaalla liikkuva muotti mahdollistaa huomattavan aikataulu- ja kustannusedun. Esimerkiksi runkotöitä on mahdollista aikaistaa porrastornien liukuvalamisella. Liukuvalutekniikka mahdollistaa myös rakennusten laajentamisen alaspäin kalliotilaan.  

 

Referenssit

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen infra@yit.fi.

Toimiala
Aihe
Toivon yhteydenottoa
Sulje
Sulje
Lähetetään...