Energia-, teollisuus- ja vesihuoltorakentaminen

Energia-, teollisuus- ja vesihuoltorakentaminen

Vaativat teollisuusrakentamisen projektit ammattitaidolla

Energia-, vesihuolto- ja teollisuuslaitosten rakentamisprojektimme rullaavat toimintaa häiritsemättä vaativissakin ympäristöissä. Projektinhallintajärjestelmämme varmistaa, että tiukatkin kustannus- ja aikataululupauksemme pitävät. Työterveys ja –turvallisuus sekä siisteys ovat meille ykkösasioita.

YIT rakentaa seuraavan sukupolven datakeskuksia, jotka ovat kestäviä sekä enemmän tai vähemmän autonomisia. Datakeskukset voivat olla ympäristöystävällisiä

Toteutamme luotettavasti erilaiset teollisuuden hankkeet kokonaistoimituksin yhteistyökumppaneidemme kanssa. Ymmärrämme asiakkaan prosessin ja sen pysähtymättömän toiminnan merkittävyyden. Monipuolisen ja soveltuvan kalustomme sekä osaavan henkilöstömme avulla voimme toteuttaa asiakkaan tarpeen mukaisen lopputuloksen.

Tuulivoima-tiimimme avulla tuemme asiakasta hankekehitysvaiheesta tuotantoon.

Parhaan tuloksen saamme, kun pääsemme vaikuttamaan ratkaisuihin jo suunnitteluvaiheessa. Olemme saaneet kohteidemme toteutuksessa merkittäviä kustannussäästöjä yhdenmukaistamalla rakenteita, korvaamalla maanrakennuksen kevennykset stabiloinnilla sekä toteuttamalla saumattoman rakenteen liukuvalamalla.

Allianssimalli on myös erityinen vahvuutemme ja olemme voittaneet palkintoja allianssihankkeistamme. Tilaa lisätietoa allianssista. 

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Lue lisää