Uuden työelämän palaset loksahtavat kohdalleen Teleportissa

Jos rakennuksen ulkoasu ja ilme uudistetaan kokonaisvaltaisesti, onko kyseessä enää sama rakennus? Kuten kreikkalaisen mytologian Theseuksen laiva, jolta satamasta matkaan lähdettyään vaihdettiin jokainen osa ennen päämääränsä saavuttamista, myös Vallilassa sijaitseva Teleportin toimistorakennus käy läpi suuria muutoksia niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Vanha perinteikäs rakennus kuoriutuu uuteen elämään kokonaisvaltaisen korjausrakentamisen myötä. Teleportista kehittyy yhteisöllinen älykkään uuden työelämän solmukohta Vallilan luovassa ytimessä.

Teleportin toimistorakennuksen talotekniikka päivitetään vastaamaan nykypäivän ja tulevaisuuden vaatimuksia energiatehokkaasti ja olosuhteet huomioiden. Kohteesta tehdään kokonaisuus, jossa älykkäät talotekniikan ratkaisut, digitaaliset käyttäjäratkaisut ja laadukas palvelutarjonta helpottavat työarkea. Teleportin yritysten työntekijät nauttivat hyvinvointia edistävien toimitilojen lisäksi myös lähiympäristön virikkeitä pursuavasta tunnelmasta Konepajan kulttuuri- ja tapahtuma-alueen kainalossa.


Vallila globaalien megatrendien myötätuulessa


Vallilan alueen vilkasta ja nopeasti kehittyvää kaupunkiympäristöä kaavaillaan osaksi Helsingin liike-elämän uutta keskusta. Vanhalla teollisuusalueella meneillään oleva kaupunkikehitys seuraa maailmalla tunnistettuja työn ja liikkumisen muutoksien, paikallisuuden vahvistumisen, kestävän kulutuksen sekä palveluiden megatrendejä. Alueen luoville toimijoille tämä lupaa hyvää.

Teleportin toimistotilojen käyttäjät hyötyvät sen sijainnista kattavien kulkuyhteyksien varrella, kivenheiton päässä Triplan palveluista ja Pasilan rautatieasemasta. Teleport on osa nopeasti kehittyvää Vallilan Teollisuuskadun kulttuuri- ja bisneselämän keskusta. Alueen monipuolinen ja alati kasvava ihastuttavien lähipalveluiden tarjonta, hyvät kulkuyhteydet ja erilaisten luovien yritysten läheisyys muodostavat loistavat puitteet yritysten verkostoitumiselle sekä ihmisten työhyvinvoinnille ja työssä kehittymiselle.

Teleport_Interior_02_1920x1080px.png


Älykkäät työtilat mukautuvat työnteon tarpeisiin


Teleportissa päivät sujuvat jouheasti. Yrityksille tarjotaan työntekoa sujuvoittavan työskentely-ympäristön lisäksi uudenlainen käyttöliittymä tiloihin. Älykäs mobiilisovellus toimii rajapintana rakennuksen ja ihmisen välillä. Kiinteistöihin upotettu äly palvelee käyttäjien työarkea, muun muassa ennakoimalla tämän työpäivän kulkua.

Teleport on suunniteltu ihmisten ja yritysten hyvinvointi edellä. Teleportissa hyvä työympäristö rakennetaan panostamalla käyttäjien ja yritysten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin laadukkailla sosiaalitiloilla sekä monipuolisilla arkea sujuvoittavilla palveluilla, joihin sisältyy esimerkiksi pyöräparkki sekä polkupyörän huoltopiste.

Teleport_Exterior_01_1920x1080px.png


Uudesti syntynyt Teleport tarjoaa yrityksille puitteet paremman työelämän toteuttamiselle


Vuokralaisen näköinen kokonaisuus tehdään pala palalta joustavien tilaratkaisujen, erilaisten hiljaisten- ja tiimityötilojen, keskeisesti sijoitettujen taukoalueiden, laadukkaiden pintamateriaalien ja järkevän layoutin avulla. Yhdessä vuokralaisen kanssa suunnitellut tilat voivat tukea yrityksessä tapahtuvia organisaatiomuutoksia ja tuoda liiketoiminnallista hyötyä.

 ”Jotta uudesta työympäristöstä saadaan kaikki hyöty irti, ihmisiä kannattaa jo suunnitteluvaiheessa osallistaa miettimään, kuinka työpäivän kulkua ja työtapoja voi parantaa. Monipuolisen työtilan avulla ihmiset voivat rytmittää työpäiväänsä käyttämällä monia erilaisia työpisteitä. Samalla he ottavat enemmän vastuuta oman työpäivänsä suunnittelusta ja valitsevat sopivan työtilan sen mukaisesti”, kertoo YIT:n Tuula Klemetti. Lue lisää täältä.

Theseuksen laivan lailla myös Teleportin tarina säilyy, vaikka se kohtaa tulevaisuuden täysin uudistettuna. Löydä kaikki Teleportin älykkäät uudistetut palaset, joilla virität yrityksesi ja ihmisesi työarjen uuteen kukoistukseen täältä!

Ota yhteyttä:

Toni Malkamäki
p. +358 50 560 2384

Tuula Klemetti
p. +358 400 481 104

Miltä näyttää tulevaisuuden työpaikka?

Miten digitalisaatio vaikuttaa tulevaisuuden työhön? Miten työpaikan viihtyvyyttä ja työntekijöiden tehokkuutta voidaan parantaa? Mitä paikkariippumattomuus tarkoittaa käytännössä? Saadaksesi uudet julkaisut suoraan sähköpostiisi, tilaa YIT:n Tulevaisuuden työ -uutiskirje alta.