Teleport - Älykkäät uuden työelämän toimitilat

ESITTELY      VIDEO      TILAT      POHJAKUVAT      GALLERIA      SIJAINTI      OTA YHTEYTTÄ

Teleport Vallila

Koskaan aikaisemmin työn tekeminen ei ole muuttunut samaan tahtiin kuin nyt. Tietotyön murroksen keskellä Teleport Vallilan toimitilat tarjoavat tulevaisuuteen tähtääviä, joustavia tilaratkaisuja.

Teleport -kiinteistön toimitilat uudistetaan täydellisesti vastaamaan modernien yritysten tarpeita. Teleportissa poikkeuksellisen suuri kerrosala tarjoaa monipuolisia ulottuvuuksia horisontaaliseen tilankäyttöön. Yhden kerroksen ollessa lähes 1900 m², mahdollistaa se suurenkin yrityksen sijoittumisen samaan tasoon. Kohde valmistuu vaiheittain, ensimmäiset yritykset ovat jo muuttaneet Teollisuuskatu 13:een.

Teleport Vallila on yksi Vartin kaupunki -kohteistamme. Lue lisää.

Vallila siirtyy tulevaisuuteen

Vallila siirtyy tulevaisuuteen

Ravintolat, kahvilat, baarit, kulttuuritoimijat ja harrastuspaikat ovat jo Vallilassa. Tunnelmaltaan omaleimainen alue yhdistää luovat ihmiset, kulttuurin, taiteen ja teknologian. Tulevaisuuden Vallila on elävä esimerkki toiminnoiltaan monipuolisesta ja sekoittuneesta Innovation District -alueesta, jossa rakennettu ympäristö luo kiinnostavat puitteet ihmisten kanssakäymiselle, viihtymiselle ja uuden kehittymiselle.

Kortteli herää eloon

Kortteli herää eloon

Teleport on ensimmäinen osa kehittyvää korttelia, josta muodostuu uuden Vallilan keskittymä kulttuurille, viihteelle, asumiselle ja työnteolle. Kivijalkaliikkeet ja kohtaamispaikat tuovat elämää ympärille vuorokauden jokaisena hetkenä.

Älyratkaisut

Älykkäät mobiiliratkaisut arkea helpottamaan

Älykäs toimisto tehostaa ja helpottaa tilojen käyttöä sekä omaa arkeasi ja tarjoaa työkaluja, jotka säästävät aikasi olennaiselle. Käytössäsi on aina talon oma applikaatio, jonka avulla hallitset arkeasi täällä.

Palveluiden monipuolisuus

Palveluiden monipuolisuus

Ystävällinen aulapalvelu on aina apunasi mitä sitten tarvitsetkaan ja herkullinen ravintolamme tarjoaa sinulle makumatkat lähelle ja kauas; aamiainen, lounas, välipala tai herkkuhetki – lattea ainoastaan kupissa. Tutustu myös samassa korttelissa toimiviin Workery+ -tiloihin:

Kestävä kehitys

Teleportin 7 kestävää askelta

Teleport Vallila peruskorjataan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti ja sille haetaan LEED kultatason sertifikaattia. Kestävän kehityksen mukaiset ratkaisut toteutetaan koko rakennuksen elinkaari huomioiden.

TUTUSTU

Miten johtaa hybridityötä?

Koostimme yhdessä The NextGen Projectin ja Microsoftin kanssa
Hybridityön johtaminen: Viisi oppia johdolle -raportin, jota on täydennetty yritysmaailman asiantuntijoiden ja seuraavan sukupolven johtajien näkemyksillä.

LUE LISÄÄ

Pohjakuvat

Galleria

Keskeinen sijainti
uudistuvassa Vallilassa

Määränpää:

Tilaa esite

Esitteessä yksien kansien välissä tiivistetysti tarkemmin hankkeesta, alueesta ja sen palveluista.

Varaa esittelyaika

Varaa oma esittelyaika ja tule tutustumaan paikan päälle! 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä toimitila-asiantuntijoihimme ja katsotaan yhdessä yrityksellesi paras toimitilaratkaisu.

Yhteydenottolomake