Teleport - Uuden työelämän toimitilat

ESITTELY     TILAT      POHJAKUVAT      GALLERIA      SIJAINTI      OTA YHTEYTTÄ

Teleport Vallila


Vallilan Teollisuuskatu 13:ssa sijaitsevat toimistotilat ovat juuri uudistuneet ja odottavat uusia vuokralaisia. Teollisuuskatu 13 on osa Teleport-kokonaisuutta.

Sijainti ei voisi olla parempi, sillä aluetta kehitetään parhaillaan. Vallilan sekä Konepajan vetovoima voimakkaassa kasvussa, joten nyt on oikea aika muuttaa Vallilan toimitiloihin ja valita yrityksellesi edelläkävijän sijainti. Toimistotalo sijaitsee näkyvällä paikalla Teollisuuskadun varressa, josta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet joka suuntaan. Myös lähiympäristön runsaat palvelut ovat kätevästi saatavilla, mm. monipuolinen lounasravintolatarjonta sekä Konepajan kulttuuritapahtumat. Lisäksi Mall of Triplan kauppakeskus ja hotelli sekä lukuisat ravintolat ovat vain kiven heiton päässä. Ota yhteyttä nyt ja suunnitellaan yhdessä yrityksesi tilatarpeita vastaavat tilat!

Vallila siirtyy tulevaisuuteen

Vallila siirtyy tulevaisuuteen

Ravintolat, kahvilat, baarit, kulttuuritoimijat ja harrastuspaikat ovat jo Vallilassa. Tunnelmaltaan omaleimainen alue yhdistää luovat ihmiset, kulttuurin, taiteen ja teknologian. Tulevaisuuden Vallila on elävä esimerkki toiminnoiltaan monipuolisesta ja sekoittuneesta Innovation District -alueesta, jossa rakennettu ympäristö luo kiinnostavat puitteet ihmisten kanssakäymiselle, viihtymiselle ja uuden kehittymiselle.

Kortteli herää eloon

Kortteli herää eloon

Teleport on ensimmäinen osa kehittyvää korttelia, josta muodostuu uuden Vallilan keskittymä kulttuurille, viihteelle, asumiselle ja työnteolle. Kivijalkaliikkeet ja kohtaamispaikat tuovat elämää ympärille vuorokauden jokaisena hetkenä.

Kestävä kehitys

Teleportin 7 kestävää askelta

Teleport Vallila peruskorjataan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti ja sille haetaan LEED kultatason sertifikaattia. Kestävän kehityksen mukaiset ratkaisut toteutetaan koko rakennuksen elinkaari huomioiden.

TUTUSTU

Miten johtaa hybridityötä?

Koostimme yhdessä The NextGen Projectin ja Microsoftin kanssa
Hybridityön johtaminen: Viisi oppia johdolle -raportin, jota on täydennetty yritysmaailman asiantuntijoiden ja seuraavan sukupolven johtajien näkemyksillä.

LUE LISÄÄ

Pohjakuvat

Galleria

Keskeinen sijainti
uudistuvassa Vallilassa

Määränpää:

Varaa esittelyaika

Varaa oma esittelyaika ja tule tutustumaan paikan päälle! 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä toimitila-asiantuntijoihimme ja katsotaan yhdessä yrityksellesi paras toimitilaratkaisu.

Yhteydenottolomake