Tunnelmasta toiseen Mall of Triplassa

Tripla, Helsingin uusi keskusta ja Mall of Tripla, sen torit ja kauppakadut. Uudesta Keski-Pasilan keskuksesta on tulossa pieni kaupunki, jossa voi hoitaa kaikki ne asiat, mitä kaupungin keskustassa on totuttu hoitamaan. Mall of Triplassa se kaikki vain tapahtuu helpommin ja nopeammin, suojassa sateelta ja viimalta.

Tulevaisuudessa pääkaupunkiseudun kehittyvät liikennejärjestelmät muuttavat ihmisvirtojen kulkureittejä siten, että yhä useampi työ- ja pitkänmatkalainen vaihtaa liikennevälineestä toiseen Pasilassa. Pasilasta tulee kaiken keskipiste, eikä ole liioittelua kutsua sitä uudeksi keskustaksi, jonka sykkivä sydän on Mall of Tripla.

Parasta kaupunkiympäristöä parhaalle paikalle

Ennen kuin Mall of Triplan sisätilojen suunnittelu aloitettiin, tehtiin paljon tutkimustyötä juuri oikeanlaisten ideoiden löytämiseksi. Esimerkiksi 500:lta pasilalaiselta kysyttiin syvähaastattelussa, millaisessa Triplassa he viihtyisivät parhaiten. Tutkimustulokset analysoitiin ja ne jatkoivat matkaansa suunnittelijoiden pöydille. Mitään Triplassa ei ole siis tempaistu hatusta, vaan kaikkea on mietitty pitkään ja hartaasti.

Miellyttävät olosuhteet säällä kuin säällä ovat tietysti yksi syy viihtyä Mall of Triplan toreilla ja turuilla, mutta eivät wow-elämykset siihen jää. Jokainen kauppakeskuksen viidestä kerroksesta on omanlaisensa, tunnelmaltaan ainutlaatuinen ja elämyksellinen. Neljään kerrokseen on sisäänkäynnit katutasosta Triplan eri puolilta, ja ihmisten luonnolliset kulkureitit kulkevat joustavasti idästä länteen ja etelästä pohjoiseen. Siksi Triplassa on vain hyviä kauppapaikkoja!

mot-kerrokset2.jpg

1. kerros: Food market

Nälkä on aina vieraanamme – nyt sen siirto seuraavaan päivään on entistäkin helpompaa. Triplan isoista marketeista löytyy kaikkea ja vielä muutakin, mutta kovimman luokan kulinaristit muistavat aina pyörähtää myös Triplan ruokatorilla tsekkaamassa pien- ja luomutuottajien tiskit. Taatusti tuoretta kalaa ei ole koskaan ollut näin helposti saatavilla. Voidaanhan se paistaakin saman tien, jos maistuu?

2. kerros: Nordic Avenue

Mitä me pohjoisen asukkaat arjessamme tarvitsemme? Tietysti säänkestävää, vedenpitävää ja käytännöllistä. Sitä löytyy täältä, haalareista sporttiseen ulkoilutakkiin ja goretex-jalkineisiin. Tai tuttua ja mukavaa käyttömuotia, jolla pärjää niin töissä, päiväkodissa kuin muissakin arjen menoissa. Kun tarjontaa on tarpeeksi, samalla reissulla saadaan kauden vaatteet koko perheelle, jokaisen omaan makuun sopivat. Ei stressiä!

Tässä kerroksessa on myös upea food court, yhteinen ruokailualue, jossa perheet viihtyvät yhdessä ja syövät saman pöydän ääressä, vaikka jokainen haluaisi ruokaa eri ravintolasta. Sanoinko jo: ei stressiä!

3. kerros: Downtown

Nyt ei enää tarvitse lähteä ulkomaille päästäkseen asioimaan kansainvälisen tason merkkiliikkeisiin tai haistelemaan muodin viimeisimpiä tuulia. Täältä löytyy asu, johon pukeutuneena olet edustuskelpoinen missä tahansa. Ehdit käydä hakemassa sen vaikka ruokatunnilla! Downtown on kuin uusi Aleksi, mutta vielä astetta prameampi, ollaanhan nyt sentään uudessa keskustassa.

Tässä kerroksessa voit myös vierailla FAME – Finnish Music Hall of Fame -musiikkimuseossa ja kokea kulinaristisia elämyksiä laadukkaissa destinaatioravintoloissa. Downtown on kaupunkielämän sietämätöntä keveyttä parhaimmillaan!

4. kerros: Little Manhattan & rautatieasema

Etsitkö elämää ja vilinää? Täällä sitä on 24/7. Mall of Triplan Little Manhattan -kerros laajenee rautatieasemankin puolelle, ja kaikki on samaa, yhtenäistä kaupunkielämän keskusta. Tähän kerrokseen pääsee suoraan Triplan edustan Fredikanterassilta, eli nykyiseltä Pasilansillan tasolta, ja uudesta joukkoliikenneterminaalista. Tätä kautta kuljetaan myös junalaitureille, hotellin sisäänkäyntiin ja toimistoihin. Little Manhattan on kuin esikuvansa: loppumattomien ihmisvirtojen kohtaamispaikka, joka tarjoaa myös monipuolisia liikkeitä ja makuelämyksiä.

5. kerros: Soul Streets

Elämässä pitää olla sielukkuutta, ja kehosi on temppelisi. Pidä itsestäsi huolta – olet sen ansainnut. Käy kuntosalilla tai hieronnassa, ja hoida samalla reissulla reseptit kuntoon lääkäriasemalla. Mene leffaan: Cinamonin kuusi salia houkuttelevat viimeisimmällä tekniikalla, laajalla ohjelmistolla ja hyvillä kanta-asiakastarjouksilla. Tästäkin kerroksesta löytyy ravintolatarjontaa, joten voit mennä leffan jälkeen vaikka klubille muutamalle, ja heittää parit muuvit tanssilattialla.

Kirkon kuuluu olla keskellä kylää, joten tästä kerroksesta löydät myös Töölön seurakunnan tilat. Järjestä perhejuhlat, käy itse rauhoittumassa tai usuta angstaava teini viettämään aikaa kirkon nuorisotiloihin. Nämä ovet ovat auki kaikille.

Down Under

Irrotellaanpas vähän, ei tämä kaikki saa olla niin vakavaa. Nyt sukelletaan maan alle, Mall of Triplan alimpaan kerrokseen, laitetaan surffipöksyt jalkaan ja ratsastetaan aalloilla ihan aussina! Tai kaivetaan varpaat hiekkaan ja posautetaan lentopallo ilmaan. Ikuisen kesän valtakunnassa kaikki on mahdollista, musa soi kovempaa ja drinkit ovat kylmempiä.

Kun aikuiset käyvät mini-etelänlomalla Surf Beach Helsingissä, kokevat lapset omat villit seikkailunsa viereisessä HopLop-liikuntaseikkailupuistossa. Maan alta nousee ihmisten ilmoille taatusti rentoa ja hyväntuulista porukkaa.

Mitä tarvitset, sitä on

Kaupungille on aina lähdetty monenlaisissa tarkoituksissa: ruokaostoksille, työ- ja muita asioita hoitamaan, etsimään sähäkkää päällepantavaa, nauttimaan kulttuurista, tapaamaan ystäviä, syömään ja huvittelemaan. Juuri näistä samoista syistä tulevaisuudessa lähdetään Triplaan, koska:

  • Mall of Tripla tarjoaa 250:llä liikkeellään ja palvelullaan Suomen parhaat shoppailumahdollisuudet
  • Palvelutarjonta on omaa luokkaansa, niin terveys-, kauneus- ja hyvinvointipalveluiden kuin myös viihtymisen ja huvittelun osalta
  • Suomen suurin ravintolamaailma: vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun, ja ruuasta voi nauttia niin nopeasti kuin pitkän kaavankin mukaan
  • Triplasta pääsee liikkumaan muualle pääkaupunkiseudulle, lentokentälle ja mihin tahansa muualle Suomeen, joko julkisilla tai viime kädessä vaikkapa yhteiskäyttöautolla.
  • Triplassa on aina elämää, eikä siellä ole koskaan tylsää!
     

Lopuksi ei voi olla mainitsematta uuden ajan kaupunkikulttuuria, joka tuntuu jo väreilevän Pasilan ilmassa joka puolella, kuin odottaen sitä hetkeä, jolloin se voi puhjeta täyteen kukoistukseensa Triplan korkealla tapahtuma-aukiolla ja oikeastaan missä tahansa ostoskadun varrella, kuten oikeassa kaupungissa kuuluukin.


Tutustu Mall of Triplaan!