Suomen monipuolisin hyvinvointipalvelujen tarjonta

Mall of Triplan viides kerros on viihteen ja hyvinvoinnin keidas.

Jokaisella Mall of Triplan kerroksella on oma, tunnistettava teemansa. Kauppakeskuksen vilkkaan aseman yläpuolella sijaitseva viides kerros on pyhitetty viihteelle ja hyvinvoinnille, ja se on tunnelmaltaan rento ja rauhallinen. Modernin kauppakeskuksen täytyy ottaa huomioon kuluttajien muuttuvat tarpeet. Enää kuluttajat eivät suuntaa kauppakeskukseen ostamaan vain tavaraa, vaan palvelujen merkitys kasvaa koko ajan. Kuluttajat kaipaavat elämyksiä.

”Mall of Triplasta onkin tulossa kaupunki kaupungin sisään. Olemme urbaani keskus, jossa on lukuisten ostosmahdollisuuksien lisäksi Suomen laajin ravintolatarjonta, erilaisia aktiviteetteja ja kulttuuria sekä hyvinvointipalveluja”, kuvailee Pirjo Aalto, Mall of Triplan kaupallinen kehitysjohtaja.

Terveyden ja hyvinvoinnin keidas

Nykyään ihmiset ovat terveystietoisempia ja huolehtivat hyvinvoinnistaan entistä kokonaisvaltaisemmin erilaisten liikunta-, kauneudenhoito- ja terveyspalvelujen avulla. Kauneuden ja terveyden toimijat ovatkin kotiutuneet kauppa- ja kaupunkikeskuksiin. Jo viime vuosikymmeneltä saakka toimiala on ollut vireä ja nopeimmin kasvava toimiala kauppakeskuksissa.

Mall of Triplan hyvinvointikonsepti tulee palvelemaan kuluttajia monipuolisemmin kuin mikään muu toimija aikaisemmin, sillä kaikki tarvittava löytyy saman katon alta sulassa sovussa. Aiemmin paikkansa hyvinvoinnin keitaasta on jo vuokrannut Terveystalo, joka tuo Triplaan monipuoliset, kaikenikäisille suunnatut työterveys- ja lääkäripalvelut.

Uutena vahvistuksena viidennen kerroksen hyvinvointitarjontaan on liittynyt Suomen nopeimmin kasvava kuntosaliketju Fitness24Seven, joka avaa rautatieaseman yläpuolelle viidenteen kerrokseen 1 200 neliömetrin kokoisen täyden palvelun kuntokeskuksen. Uuteen Fitness24Seven Pasila Mall of Tripla PLUS -kuntokeskukseen on tulossa lihaskunto- ja kestävyysharjoittelun lisäksi ryhmäliikuntapalveluita.

“Olemme Fitness24Seven ja olemme Suomen nopeimmin kasvava kuntosaliketju. Kohdistamme palvelumme kuntoilijoille, joiden mielestä laadukkaan kuntoilun ei tarvitse maksaa maltaita. Kuntokeskuksemme ovat avoinna jäsenille vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Sijainti uudessa kaupunkikeskuksessa vilkkaan aseman läheisyydessä on juuri meille sopiva, sillä uskomme, että paras treeni syntyy juuri silloin, kun sinulle sopii! Olitpa sitten ohikulkumatkalla tai paikallinen, jäsenenämme voit kuntoilla kaikissa kuntokeskuksissamme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Puolassa. Tervetuloa treenaamaan!” kerrotaan Fitness24Seveniltä.

Monipuolisia arjen palveluita viidessä kerroksessa

Viidennen kerroksen lisäksi hemmottelua ja hyvinvoinnin palveluita löytyy myös esimerkiksi Mall of Triplan toisesta kerroksesta, jossa sijaitsevat Beauty Hair Sirpa Mansner ja Shasha Beauty Nails tarjoavat tyyliä ja kauneutta.

Suomen kattavimman hyvinvointikonseptin lisäksi Mall of Triplassa on tarjolla monipuoliset arjen palvelut, kuten viisi päivittäistavarakauppaa, 12 000 neliömetriä ravintoloita ja julkisen liikenteen keskus. Kauppakeskuksen tarjonta kasvaa myös muiden uusien vuokralaisten myötä.

Clas Ohlson tuo elektroniikkaa ja kodintavaroita ensimmäisen kerroksen päivittäistavarakaupan tueksi, kun taas neljännen kerroksen julkisen liikenteen keskukseen tuleva TeknikMagasinet tarjoaa suuren valikoiman tekniikkaa ja vimpaimia lahjaksi tai kodin tarpeisiin. Toisen kerroksen Shopping Streetille tuleva Intersport puolestaan tukee kauppakeskuksen hyvinvointikonseptia tarjoamalla parhaat välineet harrastuksiin.

Sinua saattaa kiinnostaa tämäkin juttu: Viisi kerrosta täynnä uusia upeita vuokralaisia