Ystävänpäiväjakso päättää Vartin kaupunki -podcastin kolmannen tuotantokauden

Studioon Juha Kostiaisen vieraaksi saapui kourallinen YIT-kollegoita. Jakson teema on: ”mistä haluaisin puhua juuri nyt?”

”Miksi mennä Nizzaan, kun kakkoskodin voi ostaa myös Turusta?” -niminen, Vartin kaupunki -podcastin kuudes ja samalla viimeinen jakso on julkaistu.

Löydät jakson verkkosivuiltamme tai esimerkiksi Spotifysta.
Tuttuun tapaan podcastin juontajana toimii kestävästä kaupunkikehityksestä vastaava johtajamme Juha Kostiainen.

Jaksossa Juha ja viisi muuta YIT:n asiantuntijaa tuovat pöytään aiheita, jotka ovat ajankohtaisia juuri nyt ja joista pitäisi puhua enemmän vuonna 2022.

Studiossa vierailevat YIT:n asiakkuuksista ja asumisen palveluista vastaava johtaja Pekka Helin, asumisen strategiasta ja liiketoiminnan kehityksestä vastaava johtaja Marko Oinas, viestintäjohtaja Hanna Malmivaara, Kruunusillat-allianssin projektinjohtaja Jere Keskinen sekä Toimitilat-segmentin strategia- ja kehitysjohtaja Juho Siitonen.

”On hienoa päättää podcastin kolmas tuotantokausi ystävien seurassa, ystävänpäivänä”, Juha sanoo. ”Kiitokset erityisesti kaikille kuuntelijoillemme, toivottavasti olette viihtyneet seurassamme. Otamme mielellämme vastaan palautetta ja ehdotuksia siitä, mistä aiheista haluaisitte jatkossa kuulla keskustelua ja ketä toivoisitte kutsuttavan vieraaksi podiin.”

Palautetta ja ehdotuksia voi lähettää osoitteessa: press@yit.fi

Kuuntele lisää Juhan, Pekan, Markon, Hannan, Jeren ja Juhon ajatuksia Vartin kaupunki -podcastista!

Keskustelu jatkuu myös sosiaalisessa mediassa tunnisteella #vartinkaupunki
Facebook: https://www.facebook.com/yitsuomi
Twitter: https://twitter.com/yitsuomi
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/yit
Instagram: @yitsuomi