Italialainen jäätelökahvila hurmaa pian myös Suomessa

Ei säilöntäaineita ja maito omista lehmistä – Italian artesaanihenkisin jäätelökahvila aloittaa Pohjoismaiden valloituksen Suomesta.

Iloisia uutisia helteen paahtamille jäätelön ystäville: italialainen Menodiciotto-jäätelö- ja kahvilaketju on juuri allekirjoittanut vuokrasopimuksen Helsingin Pasilaan YIT:n Mall of Tripla -kauppakeskuksen kanssa. Brändin ensimmäinen toimipiste Suomessa avautuu kauppakeskuksen avatessa ovensa syksyllä 2019. Aikeissa on myöhemmin laajentua myös muualle Suomeen ja Pohjoismaihin.

Suurissa maailman metropoleissa jo toimiva Menodiciotto päätti aloittaa pohjoisen valloituksen Suomesta, sillä suhteet maahan olivat valmiiksi hyvät.

”Vaimoni on suomalainen, ja meillä on siksi hyvä ymmärrys markkinasta. Haluamme tuoda aidot italialaiset tuotteet Suomeen mahdollisimman hyvälle paikalle. Parhaillaan rakentuva Mall of Tripla on siihen tarkoitukseen täydellinen,” kertoo toimintaa Suomessa pyörittävä Roberto Macri.

Brändin artesaani- ja lähiruokahenkiset arvot vastaavat ajankohtaisiin trendeihin. Menodicciotto sai alkunsa perheyrityksenä toimineen Michelin-ravintolan takahuoneessa tehdyistä jäätelökokeilusta 80-luvulla, ja maanläheisyys on säilynyt ketjun laajetessa.

”Menodiciotto tarkoittaa -18 celsiusastetta. Jäätelömme tuoreuden tae on säilöntäaineiden sijaan matala säilytyslämpötila. Jäätelöissä käytetty maito tulee omalta tilaltamme”, Menodiciotton Brand Marketing Manager Marzia Grassi kertoo.

Neljännessä kerroksessa sijaitseva Little Manhattan tarjoaa loistavat puitteet Menodiciotto - kahvilalle. Pelkän gelaterian sijaan luvassa on kokonainen italialainen nurkkaus, corner of Italy, jossa tarjoillaan jäätelön lisäksi suolaisia kahvilatuotteita, autenttista espressoa ja italialaisia viinejä.

”Menodiciotto on kansainvälinen toimija, jolla on jäätelökioskit New Yorkin, Lontoon ja Rooman kaltaisissa suurkaupungeissa. Toivotamme välimerellisen tuulahduksen lämpimästi tervetulleeksi pääkaupunkiseudun parhaiden yhteyksien varrella sijaitsevaan Triplaan”, vuokrauksen asiakaspäällikkö Ritva Räsänen YIT:n Mall of Triplasta sanoo.  

Lisätiedot:

Pirjo Aalto, kaupallinen kehitysjohtaja, Mall of Tripla, puh. 050 500 2013,  pirjo.aalto@yit.fi.

Menodiciotto: Vuonna 1986 perustettu Menodiciotto on italialaislähtöinen jäätelö- ja kahvilaketju, jolla on yli 50 toimipistettä ympäri maailman. Vuonna 2016 yhtiön liikevaihto oli yli 5,15 miljoonaa euroa.
Tutustu Menodiciottoon

Mall of Tripla: Syksyllä 2019 avautunut Mall of Tripla on kaupunkikeskus, joka tarjoaa laajojen myymälä- ja ravintolapalveluiden lisäksi paljon uudenlaista kulttuuritoimintaa ja elämyksiä. Mall of Tripla on 250 liikkeellään Suomen suurin kauppakeskus, joka sijaitsee Triplan sydämessä. Tripla on kolmen korttelin kokonaisuus, johon kuuluu kauppakeskus, pysäköintilaitos, joukkoliikenneasema, asuntoja, hotelli ja toimistoja.
Tutustu Mall of Triplaan