MotorCenterit, pääkaupunkiseutu

YIT:n MotorCenter-konsepti keskittyy autoilijoiden, teknisen erikoiskaupan ja aktiivisen vapaa-ajan tuotteisiin ja palveluihin.

MotorCenter on autoilijan palvelukeskus, joka palvelee asiakkaita toistuvissa tarpeissa lähellä omaa asuinaluetta tai kulkureittejä. Autoilevat asiakkaat saavat kattavat palvelut katsastuksesta korjauksiin ja renkaiden vaihtoon. MotorCentereissä tarjotaan ammattitaitoa ja synergiaetuja niin autoilijoille kuin keskuksessa toimiville yrityksille. Kukin yritys keskittyy omaan ydinosaamiseensa, ja yritysten välinen työnjako on tarkoin harkittu.

MotorCentereitä on pk-seudulla seitsemän: Helsingissä Konalassa, Herttoniemessä ja Kehä I:n varrella Oulunkylässä. Espoossa palvelevat MotorCenter Espoonlahti ja MotorCenter Suomenoja, Vantaalla MotorCenter Avia.

MotorCenter on YIT:n kehittämä palvelukonsepti, joka keskittyy autoilijoiden, teknisen erikoiskaupan ja aktiivisen vapaa-ajan tuotteisiin ja palveluihin. Yksi sen tärkeimpiä etuja on palvelukeskusten erinomainen liikenteellinen sijainti.

Lue lisää toimitilarakentamisesta

Tiedot

Maa
Suomi
Valmistumisvuosi
2018
Projektin status
Valmistunut
Liiketoiminto
Toimitilat