Tie- ja katurakentaminen

Tie- ja katurakentaminen

Rakennamme ja ylläpidämme kadut ja tiet

Toteutamme laajan osaamisemme ja erikoiskalustomme avulla niin pienen kuin suurenkin mittakaavan liikenneväylähankkeita kaikkialla Suomessa. Esimerkiksi Leppävaarassa Espoossa paransimme Kehä I:n sujuvuutta nelivuotisessa suurhankkeessa ja louhimme Suomen leveimmän tietunnelin, Mestarintunnelin. Olemme myös rakentaneet Rantatunnelin Tampereella.

Lisäksi rakennamme siltoja, katuja, liittymiä, kulkukäytäviä ja meluaitoja. Teemme teiden ja väylien pohjarakennustöitä. Pasilaan, Triplan yhteyteen, rakensimme Veturitien kaksitasoisen kiertoliittymän.

Ammattitaitomme ja panostus turvalliseen työskentelyyn mahdollistavat rakentamisen haasteellisissa olosuhteissa, keskellä asutusta ja vilkkainta liikennettä.

Palvelemme myös yksityisiä tienomistajia ja tiekuntia. Palvelumme kattaa teiden ja siltojen rakentamisen ja kunnossapidon valtakunnallisesti. Rakennamme uutta ja korjaamme vanhaa - palvelumme taipuu erikokoisiin tarpeisiin ja toiveisiin.

Lue lisää väylähankkeistamme

OTA YHTEYTTÄ INFRAAN

Yhteystiedot-sivulta löydät Infrapalveluiden vastuuhenkilöiden yhteystiedot. Voit myös jättää meille tarjouspyynnön tai muun kysymyksen, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

     Yhteystiedot     

Yhteydenottolomake

Kuvailethan asiasi tarkasti. Voit myös lähettää suoraan viestiä infra@yit.fi. Muistathan, että YIT on myynyt Pohjoismaiden päällystys- ja kiviainesliiketoiminnat Peabille.

Toimiala
Toivon yhteydenottoa
Sulje
Lähetetään...