Tie- ja katurakentaminen

Tie-, katu- ja väylärakentaminen

Toteutamme laajalla osaamisellamme ja erikoiskalustollamme niin pienen kuin suurenkin mittakaavan liikenneväylähankkeita kaikkialla Suomessa. Espoon Leppävaarassa parannamme Kehä I:n sujuvuutta nelivuotisessa suurhankkeessa. Louhimme Suomen leveimmän tietunnelin, Mestarintunnelin sekä Rantatunnelin Tampereella.

Lisäksi rakennamme siltoja, katuja, liittymiä, kulkukäytäviä ja meluaitoja. Teemme teiden ja väylien pohjarakennustöitä. Pasilaan, Triplan yhteyteen rakennamme Veturitien kaksitasoista kiertoliittymää.

Ammattitaitomme ja panostus turvalliseen työskentelyyn mahdollistavat rakentamisen haasteellisissa olosuhteissa, keskellä asutusta ja vilkkainta liikennettä.

Palvelemme myös yksityisiä tienomistajia ja tiekuntia. Palvelumme kattaa teiden ja siltojen rakentamisen ja kunnossapidon valtakunnallisesti. Rakennamme uutta ja korjaamme vanhaa - palvelumme taipuu erikokoisiin tarpeisiin ja toiveisiin.

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen infra@yit.fi.

Toimiala
Aihe
Toivon yhteydenottoa
Sulje
Sulje
Lähetetään...