Diakonissalaitoksen peruskorjaus, Helsinki

Diakonissalaitos uudistettiin sisätiloiltaan täysin.

Helsingin Diakonissalaitoksen sisätilat uudistettiin täysin, niin rakennusteknisesti kuin talotekniikan osalta.

Rakennuksen suojeltu julkisivu pysyi ennallaan. Ensimmäisen kerroksen tilat jatkoivat pääosin sairaalakäytössä, toinen ja kolmas kerros muutettiin palveluasumisyksiköiksi ja ullakolle rakennettiin uudet ilmanvaihtokonehuoneet sekä toimistoja ja henkilökunnan sosiaalitiloja.

Alun perin kaksikerroksinen E-kirjaimen muotoinen sairaalarakennus on valmistunut vuonna 1897, ja sen suunnitteli arkkitehti Magnus Schjerfbeck. Peruskorjauksen arkkitehtisuunnittelusta vastasi Arkkitehdit MV Oy, ja pääurakoitsijana toimi YIT.

Lue lisää korjausrakentamisen palveluistamme

Tiedot

Asiakas
Helsingin Diakonissalaitos
Kaupunki
Helsinki
Maa
Suomi
Valmistumisvuosi
2013
Projektin status
Valmistunut
Liiketoiminto
Korjausrakentaminen
Erityistä
Laajuus 3 500 m2
Sulje
Lähetetään...
Haluamme tarjota sinulle sujuvan vierailun

Me YIT:llä ja kumppanimme keräämme evästeiden avulla tietoja käytön tilastoimiseen, mainonnan kohdentamiseen ja parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseen.

Valitsemalla Hyväksyn evästeet hyväksyt evästeiden ja vastaavien teknologioiden käytön. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa selaimen asetuksista.

Evästeiden käyttö