Pihojen ja pysäköintialueiden asfaltointi

Pihojen ja pysäköintialueiden asfaltointi

Piha- ja pysäköintialueen päällysteeltä vaaditaan tasaisuutta ja sileää pintaa. Näihin kohteisiin asfaltti on taloudellinen ja toimiva valinta.

Pihojen ja pysäköintialueiden päällyste kestää, kun kantavuus ja kuivatustekniikka, kuten kaadot ja pintavesien poisjohtaminen on suunniteltu oikein. Kerros- ja pientalojen pihoilla ja pihakäytävillä asfalttibetoni on usein paras valinta.

Pihan asfalttibetonointi toteutetaan yksikerrosrakenteena, jossa huomioidaan asfalttimassan kiviaineksen oikea raekoko sekä päällystelaatan paksuus.

Pysäköintialueilla päällyste voidaan toteuttaa yhtenä tai kahtena kerroksena. Raskaan liikenteen käytössä oleville suuremmille pysäköintialueille kulutuskerroksen alle kantavaksi kerrokseksi suosittelemme asfalttibetonia (ABK).

Asfaltti on helppo pitää kunnossa ja puhtaana

Asfaltti ei pölyä ja se on helppo harjata tai pestä esimerkiksi painepesurilla. Tasainen pinta helpottaa talvikunnossapitoa ja puhtaanapitoa. Asfaltti on sataprosenttisesti kierrätettävissä oleva materiaali.

Toteutamme työt sujuvasti ja tarkasti myös pienissä kohteissa, pihasi yksityiskohtia ja erityispiirteitä noudattaen. Työ suunnitellaan joustavasti tarpeitasi vastaavaksi. Käytössämme ovat uusimmat tekniset ratkaisut ja koneet. Kysy tarvitsemasi asfaltoinnin hinta tarjouspyyntölomakkeella.

Betoni- ja luonnonkivillä lisäilmettä ulkoalueellesi

Teemme pihoille ja ulkoalueille myös betoni- ja luonnonkiviurakointia, kuten kivetyksiä ja laatoituksia, porrasasennuksia, muureja, julkisivuverhouksia sekä torien tai kävelykatujen kivetystöitä.