Anttilanhovi

Tammikuussa 2016 käyttöönotettu Hyvinkään Yli-Anttilantiellä sijaitseva Anttilanhovi on vanhuksille suunnattu hoitokoti. Betonirunkoisessa ja puurakenteisessa rakennuksessa on yhteensä 50 asukaspaikkaa, joista 48 on yhden hengen asuinhuonetta ja kaksi huonetta on pariskunnille. Anttilanhovi on kooltaan yli 2 000 neliötä ja rakennettu yhteen tasoon, jolloin vanhukset pääsevät suojaisalle pihamaalle suoraan ryhmien oleskelutiloista. Pihalle on pystytetty erityisesti vanhuksille suunniteltuja kuntoilulaitteita.

Anttilanhovissa palveluita tarjoaa Uudenmaan Seniorikodit, joka tuottaa luotettavien ja pitkäjänteisten kumppanien kanssa korkeatasoista, turvallista ja kodikasta ikäihmisten asumista ja hoivaa. Hoivakodissa korostetaan hyvän ja joustavan arjen merkitystä sekä turvallisuudentunteen luomista.

YIT toimi Anttilanhovin hankkeen kehittäjänä ja pääurakoitsijana sekä vastasi tontin hankinnasta yksityiseltä omistajalta.

 

Yhteydenotto

Kerro viestissä, mistä referenssistämme olet erityisen kiinnostunut. Näin osaamme ohjata viestisi oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen infra@yit.fi tai toimitilat@yit.fi.

Sulje
Sulje
Lähetetään...