Paikalliset sivut:
YIT Group

Taloyhtiöiden korjausrakentaminen

Vastuullista taloyhtiöiden korjausrakentamista viiden vuoden takuulla

Kerrostalokoti 1960-luvulla: Nelihenkinen perhe muuttaa ahtaasta ja vanhasta keskusta-asunnosta uuteen ja suurempaan lähiökerrostaloon. Lapset saavat ensimmäistä kertaa omat huoneensa. Uudessa kodissa on myös toimiva oma kylpyhuone ja saunan löylyistä nautitaan kerrostalon yhteissaunassa. Keittiössä luksusta on sähköhella ja tilava lavuaari.

Sama kerrostalokoti 2010-luvulla: Nuoripari muuttaa juuri remontoituun ensimmäiseen yhteiseen kotiinsa. Heille on tärkeää, että talo on juuri korjattu sekä toimivaksi että energiaystävälliseksi. Kodin kylpyhuone on äskettäin remontoitu moderniksi ja sinne mahtuu mainiosti myös pesutorni. Keittiö on viimeisen päälle varusteltu hiljaisine tiskikoneineen ja design-jääkaappeineen.

YIT hoitaa taloyhtiöiden julkisivu- ja linjasaneeraukset, kattoremontit sekä kaavoituksen että lisärakentamisen projektit yli sadan vuoden kokemuksella. Kiinnostus, palvelu, ammattitaito ja vastuu – näistä rakentuu YIT:n taloyhtiöiden korjausrakentamisen toimintatapa.

 

julkisivusaneeraukset
linjasaneeraukset
kattoremontit
kaavoitus ja lisärakentaminen

Kiinnostus

Jotta pääsemme laadukkaaseen lopputulokseen, on ymmärrettävä tarkkaan mitä tavoitellaan. Tämä periaate pätee myös korjausrakentamisessa. Selvitämme aina huolella taloyhtiön tavoitteet ja toteutamme urakan vastuullisesti alusta loppuun, kullekin taloyhtiölle parhaiten soveltuvalla tavalla. 

Palvelu

Korjausrakentaminen, jos mikä, vaatii hyvää viestintää ja vuorovaikutusta. Tämä on palvelumme lähtökohta. Jokaiselle korjausrakentamiskohteellemme on nimetty oma palvelupäällikkö. Hän vastaa siitä, että asukkaat saavat parasta mahdollista palvelua ja että tiedonkulku on sujuvaa koko remontin ajan.

Ammattitaito

YIT:llä on laaja-alainen yli sadan vuoden kokemus rakentamisesta. Tätä kokemusta hyödynnämme taloyhtiöiden parhaaksi. Taloyhtiö saa käyttöönsä parhaiten juuri heille soveltuvan työjohdon ja toimivan työmaaorganisaation. Koska panostamme työmaan ulkoasuun, siisteyteen ja turvallisuuteen, asukkaidenkin on parempi olla.

Vastuu

Vastuullinen työtapa, aikatauluissa pysyminen ja laatu ovat meille kunnia-asioita kaikissa urakoissamme. Niistä pidämme kiinni. Vastaamme laadusta myös urakan jälkeisissä velvollisuuksissa. Koska tämä periaate on meille tärkeä, lupaamme taloyhtiöiden korjausrakentamisurakoillemme ainoana toimijana Suomessa viiden vuoden takuun. 

Sulje