Lönkka 11

Lönnrotinkatu 11 on alun perin vuonna 1972 valmistunut toimistorakennus, joka sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä. 5-kerroksiselle kiinteistölle tehtiin peruskorjaus, jonka yhteydessä rakennettiin aivan uusi 6. kerros. Kiinteistöstä säilytettiin ainoastaan runko ja talon identiteetti. Esimerkiksi julkisivu sai uuden alumiiniverhoilun talon alkuperäisessä hengessä. Sisätilat on uudistettu vastaamaan nykypäivän toimitilan vaatimuksia ja elinkaaren päähänsä tullut talotekniikkajärjestelmä muutettiin nykyaikaiseksi ja energiaa säästäväksi. Kiinteistössä hyödynnetään uusinta tekniikkaa niin rakenteissa, materiaalivalinnoissa kuin myös älykkäissä teknisissä ratkaisuissa ja sille on myönnetty korkeimman eli platina-tason LEED-ympäristösertifikaatti.

3 800 m2 laajuisen toimistotalon peruskorjaus valmistui vuonna 2016. Toimistokerrokset sijoittuvat 2.- 6. kerroksiin, ja ankkurivuokralaisena toimii Lexia Asianajotoimisto Oy. Suunnittelussa huomioitiin erityisesti tilojen joustavuus, jolloin ne ovat helposti muunneltavissa erilaisiin käyttötarpeisiin ja asiakaskohtaiset ratkaisut toteutettiin tilatarpeiden mukaisesti. Liiketilat säilyivät rakennuksen kivijalassa, jossa toimii CMB Restaurants Helsinki Oy:n uusi ravintola Lönkka. Kiinteistöön kuuluu myös ydinkeskustan toimitiloille harvinainen oma pysäköinti noin 40 autolle.

Yhteydenotto

Kerro viestissä, mistä referenssistämme olet erityisen kiinnostunut. Näin osaamme ohjata viestisi oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen infra@yit.fi tai toimitilat@yit.fi.

Sulje
Sulje
Lähetetään...