Tiilitie Logisticis

Tiilitie Logistics koostuu kahdesta erillisestä kiinteistöyhtiöstä, Tiilitie Logistics Eastistä ja Westistä, joissa on yhteensä noin 27 000 m² varasto-, tuotanto- ja toimistotilaa. Hanke toteutettiin kahdessa vaiheessa. Ensimmäinen valmistui vuonna 2011 ja on kooltaan 10 000 m². Vuonna 2012 valmistunut toinen vaihe on kooltaan 17 000 m².

Tiilitie Logistics East on Suomen ensimmäinen LEED-sertifioitu logistiikkarakennus ja edelläkävijä myös pohjoismaisella tasolla. Sertifikaatin saamiseen vaikuttivat kohteen energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys, kuten sen sijainti hyvien julkisten liikenneyhteyksien päässä sekä sade- ja käyttöveden hallintaratkaisut. Myös Tiilitie Logistics West:lle on myönnetty Silver-tason LEED –sertifikaatti.

Tiilitie Logistics on toteutettu YIT:n logistisen rakentamisen Trade Park -konseptin mukaisesti, jossa joustavat tila- ja palveluratkaisut mahdollistavat korkeatasoisten toimisto- ja tuotantotilojen sijoittamisen varaston yhteyteen saman katon alle.

 

Yhteydenotto

Kerro viestissä, mistä referenssistämme olet erityisen kiinnostunut. Näin osaamme ohjata viestisi oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen infra@yit.fi tai toimitilat@yit.fi.

Sulje
Sulje
Lähetetään...