Aviapolis - maailma käden ulottuvilla

 • Aviapolis - maailma käden ulottuvilla

  Aviapolis on oma lentokenttäkaupunki, jonka kaupunkikeskus muodostaa asukkaiden, palvelujen ja yritysten monipuolisen ydinalueen. Aviapolis on yksi Suomen suurimmista kehittyvistä yritysalueista, ja sinne kasvaa myös käveltävän kokoinen asuinalue, Lentola.

  Tuusulanväylän ja Kehä III:n tuntumassa sijaitsevasta Aviapoliksesta on sujuvat liikenneyhteydet ympäri pääkaupunkiseutua. Aviapoliksen asemalta pääsee Kehärataa pitkin Helsingin ydinkeskustaan alle puolessa tunnissa. Ja kun lentokenttä on kivenheiton päässä, on koko maailma lähelläsi.


  Lentokenttäkaupunki
  Lentokenttäkaupunki

  Aviapolis on suuralue Vantaan keskellä, jossa asuu noin 20 000 asukasta. Se on oma lentokenttäkaupunkinsa, sillä siellä sijaitsee Suomen tärkein portti maailmalle: Helsinki-Vantaan lentoasema.

  Kattavat palvelut
  Kattavat palvelut

  Aviapoliksen alueella on ainutlaatuinen kaupan ja viihteen keskus, jossa ei aika tule pitkäksi. Jumbossa on valtava valikoima kauppoja ja lisää erityiskaupan liikkeitä löytyy Tammiston alueelta. Flamingon viihdekeskuksessa on mm. kylpylä ja elokuvateatterit, keilahallit ja ravintolat.

  Toiseksi suurin työpaikkakeskittymä
  Toiseksi suurin työpaikkakeskittymä

  Veromies on Aviapoliksen kehittyvä keskus, johon on kasvamassa asumisen, palvelujen ja yritysten keskus. Jo nyt Aviapolis on Suomen kasvavin ja toiseksi suurin työpaikkakeskittymä 37 000 työpaikalla.

  • Toimistoja
  • Asuntoja
  • Hyvät liikenneyhteydet
  • Palvelut ja ravintolat

  Asunnot

  Lentolan alueimago

  Uusi koti Lentolasta

  Lentola on uusi asuinalue Aviapoliksessa. Keskeinen sijainti ja hyvät liikenneyhteydet takaavat, että asunnon hankinta on hyvä sijoitus ja järkevä valinta. Yhteiskäyttötilat lähentävät naapurustoa ja kasvattavat oman asunnon neliöitä. Korttelipihat ovat kodikkaita leikkipaikkoja ja mukavia oleskelutiloja asukkaille. Vain muutama sata metriä Kehä III:n alikulkua pitkin ja olet Jumbon kauppakeskuksessa ja Flamingon viihdekeskuksessa. Alueella on jo nyt päiväkoti sekä palvelutalo, ja lähikortteliin on tulossa uusi, moderni koulu.

  Hyvää ei tarvitse odottaa. Sitä on ilmassa.

  TUTUSTU KOTEIHIN

  Toimitilat

  Aviapolis on kansainvälinen lentokenttäkaupunki metropolialueen keskellä. Sen keskeinen sijainti on tehnyt siitä pääkaupunkiseudun suurimman ja voimakkaimmin kasvavan yritysalueen ja työpaikkakeskittymän. Tutustu toimitilakohteisiimme Aviapoliksessa ja ota yhteyttä!

  Määränpää:

  Mihin tulevaisuuden työ on menossa?

  Uuden työn tila – mitä milleniaalit haluavat työelämältä? Oletko ajatellut, että pian puolet maailman työvoimasta on milleniaaleja? Kysyimme yli tuhannelta milleniaalilta mitä he ajattelevat tulevaisuuden työstä; mitä he arvostavat ja millaisia odotuksia heillä on tulevaisuuden työympäristöille. Siitä syntyi Uuden työn tila -tutkimus.

  Lataa Uuden työn tila -raportti

  Miten johtaa ihmisiä, kun tietotyötä tehdään osittain toimistoilla ja osittain kotoa käsin? Koostimme yhdessä The NextGen Projectin ja Microsoftin kanssa
  Hybridityön johtaminen: Viisi oppia johdolle -raportin,
  jota on täydennetty yritysmaailman asiantuntijoiden ja seuraavan sukupolven johtajien näkemyksillä.

  LATAA HYBRID WORK LAB -RAPORTTI 

  Ota yhteyttä

  Toimitilat

  Asunnot

  Asuntomyynti Helsinki
  Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki
  *) Puheluhinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (sis. alv 24 %) soitettaessa kiinteästä puhelinverkosta tai matkapuhelimesta.
  Oletko kiinnostunut asunnoista vai toimitiloista?
  • YHTEYDENOTTOLOMAKE

   Oletko kiinnostunut Aviapoliksen uusista asunnoista? Ota yhteyttä tämän lomakkeen kautta.

  • Yhteydenottolomake

   Oletko kiinnostunut Aviapoliksen uusista toimitiloista? Ota yhteyttä tämän lomakkeen kautta.