• Workery+
  • Ajankohtaista
  • 27.5.2021

Uuden työn tila @ Workery+ – katso tallenne virtuaalitapahtumasta!

Oletko ajatellut, että pian puolet maailman työvoimasta on milleniaaleja? Mitä se tarkoittaa työelämälle ja mitä milleniaalit haluavat työelämältä ja työympäristöltä? Miten nämä tulevaisuuden työntekijät saadaan palaamaan takaisin toimistolle vai saadaanko - onko perinteinen toimisto jo historiaa?

Kysyimme yli tuhannelta milleniaalilta mitä he ajattelevat tulevaisuuden työstä, mitä he arvostavat ja millaisia odotuksia heillä on tulevaisuuden työympäristöille. Siitä syntyi Uuden työn tila / Next generation work -tutkimus ja julkaisimme uunituoreet tutkimustulokset virtuaalisessa Uuden työn tila –tapahtumassa. Virtuaalitapahtumassa seurataan asiantuntijoiden keskusteluja ja mielenkiintoisia nostoja tutkimustuloksista, kuten esimerkiksi siitä, mikä saisi milleniaalit palaamaan pitkän etätyöjakson jälkeen työpaikoilleen.

Virtuaalitapahtuma lähetettiin toukokuussa 2021 avatun Workery+ Vallilan studiosta. Katsomalla tallenteen pääset kokemaan tulevaisuuden työn tunnelmaa uudessa Workery+ maailmassa. Lisäksi tapahtumassa seurataan Mimmit sijoittaa -median Hannan ja Pian työpäivää Workery+ Vallilan tiloissa.

Voit ladata Uuden työn tila -tutkimuksen täältä sekä lukea lisää tutkimuksesta Ytimessä-osiostamme!

Virtuaalitapahtuman tallenne:

Kiinnostuitko työtiloistamme? Ole meihin yhteydessä!

Nora Lallukka
Sales Manager, Workery+
Aatu Luoto
Sales Manager, Workery+