• Ajankohtaista
  • Asiakastarina
  • 18.10.2022

"Valitsimme nykymaailman tilanteeseen istuvan kotipesän, jossa on hyvät vibat"

Toimitusjohtaja Mikael Juntunen | Catapult International Oy | Asiakastarina

Teknologia- ja innovaatiomarkkinan tutkimusyritys Catapult International Oy muutti neljätoistahenkisen työyhteisönsä syyskuun 2022 alussa Workery+ Vallillaan. Muuttuvaa maailmaa tutkivan ja sen pohjalta globaalien asiakasyritystensä kehitystarpeisiin sopivia digiratkaisuja, teknologioita ja innovaatioita etsivän yhtiön tärkein kriteeri toimitilalle oli joustavuus. Maailman kehityksen aallonharjalla kulkevan yhtiön toimitilan tulisi istua yrityskulttuuriin ja mukautua jatkuvasti eläviin tarpeisiin. Perusteellisen kartoituksen tuloksena Workery+ ylsi ylitse muiden.

- Workery+ erottui edukseen monipuolisuudellaan ja palvelullaan. Joustava konsepti istuu hyvin nykymaailman menoon, jossa työtä tehdään paljon myös etänä, sanoo Catapultin toimitusjohtaha Mikael Juntunen

Vallila valikoitui toimipisteeksi hyvien kulkuyhteyksien vuoksi. 

- Julkisilla liikkuvat työntekijämme kulkevat ratikalla, junalla, metrolla ja bussilla. Tänne pääsee järkevästi niillä jokaisella, joten ratkaisu oli tasapuolinen kaikille, Juntunen perustelee. 

Vastinetta jokaiselle eurolle
Catapultin henkilöstö kokoontuu kerran viikossa koko tiimin voimin toimistolle, muutoin porukasta on samanaikaisesti paikalla tyypillisesti vain kolmannes. Yksityisen toimitilan rinnalla yhtiö hyödyntää Workery+:n valmiiksi kalustettuja ja jaettuun käyttöön tarkoitettuja tiloja, ja maksaa kaikesta vain käytön mukaan.

- Yrittäjänä haluan jokaisen maksetun euron tuottavan arvoa yritykselle ja tiimille, mikä oli ratkaisevaa myös toimitilan valinnassa. En halua maksaa toimistosta, joka on ison osan ajasta lähes tyhjillään. Nyt oma toimistotila palvelee meitä viikkopalavereissa ja koko tiimin yhteisissä päivissä, muina aikoina paikalla oleva pienempi porukka valitsee työskentelytilan Vallilan joustavista vaihtoehdoista tarpeensa mukaan, Juntunen kertoo.

Yksityisyyttä ja arkea elävöittäviä kohtaamisia
Työskentelytilojen monikäyttöisyys ja viihtyisyys ovat keränneet tiimiltä kiitosta.

- Tilat ovat varsin mukautuvat ja viihtyisät viherkasveineen päivineen. Fyysistä tilaa on riittävästi, jottei tarvitse miettiä mihin ääneen puhuu ja onko häiriöksi muille. Työn luonteesta riippuen voi istua ihmisten keskuudessa avokonttoritilassa, vetäytyä hiljaisuuteen omien ajatusten kanssa, syventyä pikkuporukalla pienen pöydän ääreen tai istahtaa sohvaryhmälle juttelemaan, Juntunen jakaa tiiminsä kokemuksia ja jatkaa:

- Kokonaisuus onkin tasapainoinen yhdistelmä vapaata tilaa ja ihmisiä. Yksityisyyttä saa, kun sitä tarvitsee, ja on silti vain askeleen päässä ihmisvilinästä ja energisoivista kohtaamisista. 

Palvelu pelaa
Kuluneen kuukauden aikana catapulttilaiset ovat kotiutuneet uuteen työympäristöönsä hyvin. Tiimissä ollaan tyytyväisiä aktiiviseen palveluun ja tunnelmaa nostattavaan ilmapiiriin. 

- Yhteyshenkilömme ovat todella hyvillä viboilla varustettuja ihmisiä, joiden kanssa on miellyttävää kommunikoida ja tehdä yhteistyötä. Arvostan aktiivista palvelua, nopeaa reagointikykyä, ratkaisukeskeisyyttä ja alttiutta kysyä. Kokemusteni perusteella se ei ole näinä päivinä enää itsestäänselvyys, Juntunen toteaa ja antaa Workery+:lle täydet pisteet palvelukokemuksesta.

Catapult International Oy >> 

Kirjoittanut: Mari Korhonen