• Workery+
  • Ajankohtaista
  • 7.5.2021

Sujuva liikkuminen takaa sujuvan arjen

Kaikki Workery+ toimistomme ovat helposti saavutettavissa ja sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, käytti henkilöstösi sitten mieluiten junaa, metroa, raitiovaunua, bussia, pyörää tai autoa.

YIT Workery Vallila entrance and bike

Workery+ tilat sijaitsevat Helsingissä VallilassaEsplanadilla Akateemisen kirjakaupan yläkerrassaKalasataman Teurastamolla sekä Espoossa Keilaniemessä Accountor Towerissa. 

Vallila – yhteyksien varrella 

Workery+ Vallilaan on erinomaiset kevyen liikenteen yhteydet. Perille pääsee hyvin kävellen tai vaikkapa potkulaudalla. Lähimmät kaupunkipyörien parkkipaikat löytyvät Teollisuuskadulta sekä Sturenkadun ja Mäkelänkadun risteyksestä. Jos paikalle saapuu omalla polkupyörällä,  Workery+:sta löytyy valvotut ja lukitut sisätilat pyörien säilytykseen. 

Autoilijoille löytyy pysäköintihallissa runsaasti  parkkitilaa sekä sähkölatauspaikkoja. Kysy lisätietoja henkilökunnaltamme. Lisäksi Workery+ jäsenillä on käyttöoikeus yhteiskäyttöautoon, Mercedes A-sarjan premium -luokan hybridiautoihin. Maksu määräytyy käytön mukaan. 

Myös julkisen liikenteen verkosto palvelee Vallilaa erinomaisesti. Pasilan asema ja Sörnäisten metroasema ovat kivenheiton päässä. Lisäksi raitiovaunuilla ja linja-autoilla pääsee näppärästi paikalle. 

Helppo sijainti – joustoa työntekijöidesi arkeen 

Myös muut toimistomme ovat hyvien kulkuyhteyksien päässä. 

  • Jos työntekijäsi kulkee töihin idän suunnasta, Workery+ Teurastamo on hänelle lähin toimipisteemme. Kalasataman metroasema palvelee julkisilla paikalle saapuvia. 
  • Lännen suunnasta töihin tuleville Espoon Keilaniemi tarjoaa hyvät yhteydet. Keilaniemen metroasemalta kulku toimiston ovelle on vain 70 metriä. 
  • Pohjoisesta saapuvat pääsevät sujuvasti Tuusulanväylän tai Pasilan kautta Vallilaan. Vallila on kätevä ratkaisu myös Porvoon ja Lahdenväylän suunnalta tuleville. 
  • Esplanadin toimistollemme pääsee näppärimmin julkisilla tai vaikkapa polkupyörällä. 

Anna työntekijällesi vapaus valita, missä oma työ minäkin päivänä tehdään ja mikä on hänelle sujuvin tapa tulla toimistolle. Kun yrityksesi ottaa kaikki neljä toimipistettä kattavan sopimuksen, henkilöstö voi valita itselleen parhaiten sopivan työpisteen, vaikka läheltä omaa kotiaan ja näin minimoida työmatkaan kuluvan ajan. 

Pyydä tarjous Workery+ palvelusta

Lataa Workery+ hinnasto 

Kiinnostuitko työtiloistamme? Ole meihin yhteydessä!

Nora Lallukka
Sales Manager, Workery+
Aatu Luoto
Sales Manager, Workery+