• Workery+
  • Ajankohtaista
  • 4.5.2021

Workery+ verkostossa on jo neljä toimipistettä

Workery+ verkosto laajeni keväällä 2021 usealla toimipisteellä. Nyt niitä on jo neljässä kohteessa eri puolilla pääkaupunkiseutua. Näin Workery+ -jäsenillä on entistä helpompi löytää itselleen parhaiten hetkeen sopiva sijainti, vaikkapa viikon jokaisena päivänä erikseen.

People with city bikes on the street.

Tilat ovat helposti saavutettavissa eri suunnista pääkaupunkiseutua hyvien yhteyksien varrella - töihin pääsee helposti joko julkisilla, autolla tai polkupyörällä.

Workery+ tilat sijaitsevat Helsingissä Vallilassa, Esplanadilla Akateemisen kirjakaupan yläkerrassa ja Kalasataman Teurastamolla sekä Espoossa Keilaniemessä Accountor Towerissa. Suunnitelmissa on laajentaa verkostoa vuonna 2022 edelleen ja avata Workery+ Käpylä.

Optimoi työpaikan sijainti

Workery+ tuo henkilöstöllesi mahdollisuuden työskennellä joustavasti siihen hetkeen parhaiten sopivassa paikassa. Kun yrityksesi ottaa kaikki neljä toimipistettä kattavan sopimuksen, voi henkilöstö valita itselleen parhaiten sopivan työpisteen, vaikka läheltä omaa kotiaan ja näin minimoida työmatkaan kuluvan ajan. Workery+ sovelluksen avulla he voivat itse varata työskentelypisteitä ja neuvotteluhuoneita itselleen sopivasta kohteesta. Yritys maksaa vain käytön mukaan.

Anna työntekijällesi vapaus valita, missä oma työ minäkin päivänä tehdään. Vaihtelunhaluiset voivat yhtenä päivänä työskennellä Helsingin ytimessä ja toisena päivänä lähempänä kaupungin ulosajoväyliä, mikäli ovat suuntaamassa vaikkapa kesämökilleen viikonlopuksi.

Jos henkilöstösi liikkuu eri puolilla kaupunkia työn puitteissa, voivat he myös valita kullekin päivälle omaan tilanteeseen parhaiten sopivan työpisteen ja näin sujuvoittaa omaa työpäiväänsä.

Entistä parempia palveluita

YIT:n Workery+ toimitilaverkosto laajeni, kun ostimme UMA Workspacen Suomen liiketoiminnan. Workery+ kehittyy edelleen, kun yhdistämme molempien toimitilakonseptien parhaita puolia ja hyväksi havaittuja asioita. Tiloissa on sekä pieniä yksityisiä toimistoja että avotyöskentelypisteitä.

Pyydä tarjous Workery+ palvelusta

Lataa Workery+ hinnasto

Kiinnostuitko työtiloistamme? Ole meihin yhteydessä!

Nora Lallukka
Sales Manager, Workery+
Aatu Luoto
Sales Manager, Workery+