• Veturikortteli
  • 11.12.2022

Työmaatiedote vko 50

Asemanseudun ensimmäisen vaiheen rakentaminen on maanrakennustöiden osalta käynnissä. Työmaa-alue on rajattu työmaa-aidoilla. Henkilökulku on ohjattu kiertämään työmaa-alue turvallisesti Ruukintien kaupungin puolelta tai junalaiturin kautta.

Asemanseudun maanrakennustyöt ovat edenneet massan vaihdoilla paalupedin tasaamiseen. Viikolla 50 aloitamme nosturin porapaalutuksen ja viikolla 51 rakennuksen lyöntipaalutuksen, josta aiheutuvaa meluhaittaa pahoittelemme jo etukäteen. Melulupa työmaa-alueella on myönnetty           klo. 6:00 – 18:00.

Jalankulkijat ja pyöräilijät on ohjattu kiertämään työmaa-alue Ruukintien toiselta puolelta. Luomanrannan pysäköintialueelta ja Hotelli Alman pihasta pääsee kiertämään työmaa-alueen Rautatieasemalle Laiturin 1 kautta.

Työmaan ympäristössä liikkuu koko rakentamisen ajan erilaisissa kuljetuksissa käytettävää raskasta kalustoa, joka aiheuttaa mahdollisesti hetkellisesti ruuhkaa. Pyrimme torjumaan haittoja kaikin käytettävissä olevin keinoin ja pahoittelemma mahdollista haittaa jo etukäteen. Toivomme myös yleistä varovaisuutta työmaan ympäristössä liikkumiseen.

Mikäli huomaat työmaan ympäristössä jotain turvallisuuteen liittyviä epäkohtia, voit laittaa suoraa palautetta työmaalle osoitteeseen: veturikortteli@yit.fi