• Veturikortteli
  • 9.2.2023

Työmaatiedote vko 6

Asemanseudun ensimmäisen vaiheen rakentaminen on nyt käynnistymässä perustustöiden osalta. Rakennustyömaan turvallisuus huomioiden työmaa-alue on rajattu aidoilla. Henkilökulku on ohjattu kiertämään työmaa-alue turvallisesti.

Asemanseudulla Asematalon ja Aallokon perustustyöt etenevät rakennuksen pohjalle ja ensimmäiset pilarit on valettu. Maanrakennustöistä on täyttö ja salaojitukset meneillään. Melulupa työmaa-alueella on myönnetty klo. 6:00 – 18:00.

Työmaaliikenne lisääntyy Asemanseudun työmaan ympäristössä kokoajan ja henkilöstö määrän kasvaessa. Rautatieaseman asiakkaille on järjestetty pysäköintipaikkoja Luomanrannan pysäköintialueella, sekä Toriparkista Seiparkin toimesta. Autolla työmaan pääsee ohittamaan normaalisti, mutta jalankulkijat on ohjattu kiertämään työmaa asemalaituri 1:sen tai Ruukintien toiselta puolelta. Toivomme myös yleistä varovaisuutta työmaan ympäristössä liikkumiseen.

Työmaan ympäristössä liikkuu koko rakentamisen ajan erilaisissa kuljetuksissa käytettävää raskasta kalustoa, joka aiheuttaa mahdollisesti hetkellisesti ruuhkaa. Pyrimme torjumaan haittoja kaikin käytettävissä olevin keinoin ja pahoittelemma mahdollista haittaa jo etukäteen.

Mikäli huomaat työmaan ympäristössä jotain turvallisuuteen liittyviä epäkohtia, voit laittaa suoraa palautetta työmaalle osoitteeseen: veturikortteli@yit.fi