Veturikortteli – Seinäjoen
uusi komia maamerkki

Ota yhteyttä

Seinäjoen asemalle mahtava kotien ja toimitilojen Veturikortteli

Seinäjoen asemanseutu kokee täydellisen muodonmuutoksen. Paikalle nousee mahtavaksi maamerkiksi Veturikortteli, jonka kohtaa jokainen Seinäjoella asuva, vieraileva tai junan ikkunasta seutua ihaileva.

Veturikortteli on nykyaikaisen asumisen, monipuolisten palveluiden ja modernien toimitilojen risteysasema. Kortteliin rakennetaan viihtyisiä kaupunkikoteja, joista löytyvät kaikki huolettoman asumisen mukavuudet. Iso osa arjen helppoutta on sekin, että monet asukkaiden arvostamat palvelut sijaitsevat omassa korttelissa. Tiloja on jo alustavasti varattu terveysasemalle ja päiväkodille.

Asematalossa on liiketilaa noin 8200 m².  Kasvuhakuisen Seinäjoen keskuksessa on hyvä tehdä bisnestä. Pelkästään juna-aseman kautta kulkee yli 2 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Toimitilat ovat huippumoderneja, viihtyisä ja turvallisia. Toimitilojen keskeinen sijainti, loistavat liikenneyhteydet ja hyvät pysäköintitilat tekevät korttelista Seinäjoen todellisen veturin.

VETURIKORTTELIN ASUNNOT  

VETURIKORTTELIN TOIMITILAT

Noin 100
Noin 100

asuntoa paraatipaikalla

Noin 8 200 m²
Noin 8 200 m²

liike- ja toimistotilaa

Ylivoimaiset
Ylivoimaiset

kulkuyhteydet

 • Asuntoja
 • Liiketiloja
 • Toimistoja
 • Hyvät liikenneyhteydet

Veturikorttelin rakentamisen arvioitu aikataulu

    Mitä ja kenelle

    Asumisen ja toimitilojen uusi taso Veturikorttelissa!
    Asumisen ja toimitilojen uusi taso Veturikorttelissa!
    Asumista paraatipaikalla Sienäjoella

    Asumista paraatipaikalla

    Veturikortteliin nousee kolme tyylikästä asuintaloa, joista oman kodin hankkiminen on huoleton valinta. Isot ikkunat ja valoisat huoneet tekevät Veturikorttelin asunnoista viihtyisiä pesiä, joissa elämä maistuu ja arki sujuu. Huolella suunnitellut pohjaratkaisut, mukavat lasitetut parvekkeet ja laadukkaat materiaalit luovat viihtyisän kodin asua ja elää.

    TUTUSTU ASUNTOIHIN
    Uusissa toimitiloissa on tekemisen meininki

    Uusissa toimitiloissa on tekemisen meininki

    Seinäjoki on hyvä paikka yrittää, ja uusi Veturikorttelin Asematalon 8200 m² tarjoaa siihen loistavat puitteet. Uuden ajan toimitalossa on tehokkaat ja joustavat tilat, joiden modernit ratkaisut tekevät yrittämisestä ja työnteosta tuloksellista. Suunnittelussa on erityisesti huomioitu viihtyvyys ja turvallisuus.  Kun vielä sijainti on näin täydellinen, Asemataloon on aina ilo tulla töihin.

    TUTUSTU TOIMITILOIHIN
    Maakunnan parhaat palvelut kotiovella

    Maakunnan parhaat palvelut kotiovella

    Veturikorttelista palveluihin on vain askel tai pari. Seinäjoen ostoskeskukset, torit, ravintolat ja elokuvateatterit sijaitsevat lähelläsi. Oikeasti koko maakunnan parhaat palvelut ja erikoisliikkeet löytyvät kotisi vierestä. Kesäisin kaupunki muuttuu elämyskeitaaksi, kun Tangomarkkinat, Provinssi, Vauhtiajot ja muut suositut tapahtumat tekevät Seinäjoesta koko Suomen keskipisteen.

    Ylivoimaiset liikenneyhteydet

    Ylivoimaiset liikenneyhteydet

    Kun on kaiken ytimessä, on liikkuminen helppoa. Juna tuo ja vie ympäri Suomea. Veturikorttelin vieressä on myös linja-autoasema ja maanteiden pääväyliä pitkin on nopea matkata autolla kaikkiin ilmansuuntiin. Kaupungin sisällä bussilla, polkupyörällä ja kävellen pääsee kätevästi kauppaan, luontoon ja minne ikinä haluatkin.

    Asunnot ja toimitilat

    Kartta

    Ruukintie 2, Seinäjoki

    Määränpää:

    Ajankohtaista työmaalla

    Lue lisää

    Ota yhteyttä

    Asuntomyynti Seinäjoki
    Ahertajankuja 6, 60100 Seinäjoki
    Työmaahan ja hankkeisiin liittyvät tiedustelut