• Veturikortteli
  • 28.6.2023

Työmaatiedote vko 26

Asemanseudun ensimmäisen vaiheen rakentaminen on nyt käynnissä. Rakennustyömaan turvallisuus huomioiden työmaa-alue on aidattu ja henkilökulku on opastettu kiertämään turvallisesti työmaa-alue.

Asemanseudulla Asematalon ja Aallokon kellarin rakentaminen etenee. Muottikalusto liikkuu kentällä paikasta toiseen ja betoniauto on yleinen näky työmaan pihassa. Melulupa työmaa-alueella on myönnetty klo. 6:00 – 18:00. Seinäjoen kesätapahtumat ovat ovella ja työmaa-alueen pääsee kiertämään tuttuun tapaan. Myös opastusta on lisätty alueella.

Seinäjoen Kaupunki on aloittanut Asemapäällikkökadun tekniikka-asennukset ja vastaa näiden töiden liikennejärjestelyistä sekä opastuksesta.

Työmaaliikenne lisääntyy Asemanseudun työmaan ympäristössä kokoajan uusien vaiheiden käynnistyessä. Rautatieaseman asiakkaille on järjestetty pysäköintipaikkoja Luomanrannan pysäköintialueella, sekä Toriparkista Seiparkin toimesta. Autolla työmaan pääsee ohittamaan normaalisti, mutta jalankulkijat on ohjattu kiertämään työmaa asemalaituri 1:sen tai Ruukintien toiselta puolelta. Toivomme myös yleistä varovaisuutta työmaan ympäristössä liikkumiseen.

Työmaan ympäristössä liikkuu koko rakentamisen ajan erilaisissa kuljetuksissa käytettävää raskasta kalustoa, joka aiheuttaa mahdollisesti hetkellisesti ruuhkaa. Pyrimme torjumaan haittoja kaikin käytettävissä olevin keinoin ja pahoittelemma mahdollista haittaa jo etukäteen.

Mikäli huomaat työmaan ympäristössä jotain turvallisuuteen liittyviä epäkohtia, voit laittaa suoraa palautetta työmaalle osoitteeseen: veturikortteli@yit.fi